0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Så här behåller du vita tänder

  Varför vill vi få bort missfärgningar?

   

  Ett trevligt, friskt leende är något av det första vi lägger märke till och vita tänder signalerar till och med att vi är friska och lyckliga. Vita tänder indikerar också att vi har en bra munhygien, vilket har kopplats samman med andra hälsofördelar, inklusive minskad risk för hjärtproblem. De flesta människor mår bättre av en frisk mun och vita tänder kan leda till ett bättre självförtroende vilket kan resultera i ett allmänt bättre välmående.

  Naturlig blekning fungerar

  Naturlig blekning fungerar

   


  Det finns ett antal knep att ta till när du vill få bort missfärgningar på tänderna och det kan vara bra att börja med din kost. Vissa livsmedel kan ge fläckar på tänderna, till exempel rödbetor, balsamvinäger men även drycker som kaffe, te och rödvin innehåller tanniner och socker som kan vara en orsak till missfärgningar. Cigaretter och snus kan även göra att dina tänder får fläckar. Testa istället att äta livsmedel som jordgubbar, selleri, äpplen, morötter och annan krispig mat samt ost och nötter då dessa hjälper munnen att producera saliv som gör rent munnen på ett naturligt sätt.

  Vad kan du ändra i din munvårdsrutin?

   

  Vissa tandkrämer innehåller bakpulver som kan hjälpa till att bleka tänderna och därför minska synliga missfärgningar. Bakpulvret bryter ned och putsar fläckar vilket minskar kontrasterna mellan missfärgade fläckar och övrig tand. Även om dessa tandkrämer normalt sett är säkra att använda kan de leda till att tandemaljen tunnas ut, vilket kan resultera i bland annat ilningar. Det finns också eltandborstar som hjälper till att putsa bort fläckar på tänderna vilket ger dig vitare tänder. Sonicares eltandborste DiamondClean har unikt formade borststrån som putsar bort missfärgningar och fläckar, vilket ger dig synbart vitare tänder på så lite som två veckor.

  Borsta tänderna för ett vitare leende

  Vad är parodontit?
  Vad är parodontit?

   

  Vissa tandkrämer innehåller bakpulver som kan hjälpa till att bleka tänderna. Denna naturliga kemikalie bryter ned och putsar fläckar, vilket ger ett lite vitare leende. Även om alla dessa tandkrämer normalt sett är säkra att använda, kan de dock leda till att tandemaljen tunnas ut. Det finns faktiskt eltandborstar som hjälper till att putsa bort fläckar på tänderna, vilket ger dig vitare tänder. Sonicares eltandborste DiamondClean har unikt diamantformade borststrån som putsar bort missfärgningar och fläckar, och ger dig synbart vitare tänder på så lite som två veckor!

  Upptäck eltandborstar från Philips Sonicare

  Philips eltandborstar

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.