1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  • Fördelar med Philips Shop

  • 30 dagars returgaranti

  • 2 års garanti

  Produkter

  Varför blöder mitt tandkött?


  Om tandköttet blöder när du borstar tänderna kan du ha tandköttsinflammation. I ett tidigt skede är detta ett relativt lättbehandlat problem. Däremot är det viktigt att upptäcka det i tid eftersom det kan påverka inflammations- reaktioner i hela kroppen.

      

  Varför är tandköttsinflammation skadligt?

     

  I ett tidigt skede är blödande tandkött - tandköttsinflammation lättbehandlat. Obehandlad tandköttsinflammation kan till och med orsaka permanent skada på munnen och käken och så småningom leda till tandlossning. Koppling mellan munhälsa och hjärt- kärlsjukdom samt diabetes finns konstaterat via forskning, men även kopplingen till vissa cancersjukdomar samt lunginflammation finns.

  Hur behandlar jag blödande tandkött?

     

  Det bästa sättet att slippa blödande tandkött är ordentlig och regelbunden rengöring både på tandytan, mellan tänderna och vid tandköttskanten. Rengör man sina tänder ordentligt bör inflammationen ha läkt ut inom några veckor – gör den inte det får man kontakta sin tandläkare.

  PHILIPS SONICARE

  Vad kan Philips Sonicare göra?

   

  Med Philips Sonicare slipper du blödande tandkött. På grund av den soniska teknologin och borsthuvudets högfrekventa i rörelse är det lättare att komma åt mellan tänderna samt in under tandköttsfickan än med en manuell tandborste. Tandköttsinflammationen har inte en chans.

  image:read_more_diamondclean

  Philips
  Eltandborstar

  Läs om hur munhälsan förbättrar din vardag