1
Elektriska tandborstar

Sonicare

Philips Sonicare For Kids

Sonisk eltandborste

  Philips Sonicare For Kids

  Sonisk eltandborste

  Gör det roligare att borsta tänderna

  En av de viktigaste sakerna du kan ge ditt barn är rutiner som ger dem ett friskt liv. Precis som för vuxna rekommenderar tandläkare att barn ska borsta sina tänder i minst två minuter, två gånger om dagen. Men vi vet alla att det är svårt att få sina barn att borsta ordentligt, dessutom vet vi att barn som tidigt får hål i tänderna får sämre tänder som vuxna. Med uppkopplade eltandborsten för barn Sonicare for Kids blir tandborstningen ett äventyr tillsammans med Sonicare for Kids-appens huvudkaraktär Sparkly. Om barnen borstar ordentligt blir Sparkly glad! Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Gör det roligare att borsta tänderna

En av de viktigaste sakerna du kan ge ditt barn är rutiner som ger dem ett friskt liv. Precis som för vuxna rekommenderar tandläkare att barn ska borsta sina tänder i minst två minuter, två gånger om dagen. Men vi vet alla att det är svårt att få sina barn att borsta ordentligt, dessutom vet vi att barn som tidigt får hål i tänderna får sämre tänder som vuxna. Med uppkopplade eltandborsten för barn Sonicare for Kids blir tandborstningen ett äventyr tillsammans med Sonicare for Kids-appens huvudkaraktär Sparkly. Om barnen borstar ordentligt blir Sparkly glad! Läs mer om produkten

Sonicare For Kids Sonisk eltandborste

Sparkly motiverar barnen att borsta, Mjukt gummihandtag anpassat för barn, Kompatibel med iOs och Android, Ge ditt barn bättre munhälsa HX6322/04 Hitta liknande produkter

Gör det roligare att borsta tänderna

Med app som motiverar barnen att borsta bättre och längre

 • 98 % säger att det är lättare att få barn att borsta längre och bättre*

  98 % säger att det är lättare att få barn att borsta längre och bättre*

  I en undersökning genomförd av Philips i USA säger hela 98 % av föräldrarna att Sonicares eltandborste för barn, Sonicare For Kids, gör det lättare att få sina barn att borsta både längre och bättre. Appen synkroniseras med eltandborsten via Bluetooth, så utöver att motivera barnet att borsta bättre kan föräldrarna även se hur barnets borstteknik utvecklas över tid. Dessutom kan barnen få spännande belöningar av Sparkly om han eller hon har borstat bra! Appen är kompatibel med både iOs och Android och finns gratis att ladda ner på Appstore och GooglePlay.

 • Sparkly motiverar barnen att borsta bättre

  Sparkly motiverar barnen att borsta bättre

  Sparkly vill jättegärna ha rena, fina tänder. Men Sparklys armar är så korta att han inte kan borsta tänderna själv, vilket gör honom jätteledsen. För när man inte borstar tänderna blir dom ju smutsiga och fulla av hål. Sparkly behöver hjälp för att få fina tänder! Sparkly coachar och utbildar barnen till en bra borstningsteknik och uppmuntrar dem när de gör rätt. I början av spelet adopterar barnen sin egen Sparkly. När Sparklys kläcks ser de alla likadana ut men när man sedan tar hand om sin Sparkly och borstar tänderna ordentligt, får man utmärkelser och presenter. Presenterna gör det möjligt att skräddarsy sin Sparkly på olika sätt. Desto mer man tar hand om honom, desto mer utvecklas Sparkly.

 • Håll reda på borstningstiden även när du inte använder appen

  Håll reda på borstningstiden även när du inte använder appen

  Eftersom eltandborsten Sonicare for Kids är uppkopplad via BlueTooth känner den av när en borstning startas, pausas och avslutas. Tack vare det inbyggda minnet kan du till och med spara information om upp till 20 borstningar, även när du inte använder appen. Nästa gång du använder appen och eltandborsten ihop synkroniseras uppgifterna i appens kalender!

 • Det är lätt att ansluta eltandborsten till appen

  Det är lätt att ansluta eltandborsten till appen

  Du ansluter din eltandborste till appen via Bluetooth. När du sätter på Bluetooth på mobilen eller din surfplatta ansluter sig eltandborsten automatiskt. Barnen får hjälpa Sparkly att kläckas ur sitt ägg och har sedan en borstningspartner som gör tandborstningen så mycket roligare! Målet är att nå två minuters borstning, den tid tandläkare rekommenderar. Sparkly vägleder barnet till att öka borstningstiden gradvis under 90 dagar tills de uppnår de rekommenderade 2 minuterna. Sparkly visar hur man ska borsta och guidar barnet i hur mycket tid som barnet ska borsta i olika delar av munnen. Dessutom kan det komma läskiga plackattacker och andra farliga äventyr som man tillsammas måste borsta bort!

 • Sonicare ger friskare tandkött

  Sonicare ger friskare tandkött

  Sonicare for Kids eltandborste ger dig fler borströrelser per minut än vad din manuella tandborste gör på en månad. Vår soniska teknologi pressar vatten och tandkräm in mellan tänderna och in under tandköttskanten vilket skonsamt och effektivt rengör hela munnen, inte enbart tandytan. Effektiv och skonsam rengöring på en och samma gång.

 • Roliga utbytbara klistermärken för personlig anpassning

  Roliga utbytbara klistermärken för personlig anpassning

  Roliga, utbytbara handtagsskal låter barnen själva välja utseende på sina tandborstar. Till varje sonisk tandborste medföljer åtta olika skal, så att barnen kan ändra utseende på sina tandborstar så ofta de önskar. Det går även att anpassa utseendet på figuren i appen. Philips Sonicare For Kids handlar om att göra tandvård roligt och stimulerande på alla tänkbara sätt.

 • Två barnvänliga borstningsprogram

  Två barnvänliga borstningsprogram

  Den uppkopplade eltandborsten Sonicare for Kids har två borstningsprogram - ett mjukare program för de yngre (3-6 år) samt ett för de över sju år.

 • Två tillgängliga borsthuvudstorlekar

  Två tillgängliga borsthuvudstorlekar

  Den här eltandborsten från Philips Sonicare har ett borsthuvud i standardstorlek. Det finns även ett kompakt borsthuvud som kan köpas separat. Philips Sonicare For Kids-borsthuvuden är specifikt utformade för skonsam rengöring och för att skydda tänderna då de växer.

 • Stöttålig design med gummigrepp för både föräldrar och barn

  Stöttålig design med gummigrepp för både föräldrar och barn

  Eltandborsten Sonicare for Kids har gummerat handtag och bakstycke vilket gör den mycket stöttålig. Dessutom är eltandborsten ergonomiskt utformad så att barnen både kan borsta på egen hand eller med sina föräldrar. Handtaget är gummerat och det stadiga greppet gör att små händer enkelt kan hålla i och manövrera eltandborsten på egen hand. Den breda designen det möjligt för föräldrarna att hjälpa till om det behövs. Designen gör det också lätt för barnen att ställa eltandborsten i upprätt position. Den kan även stadigt ligga plant så det är enklare för barn att själva sätta på tandkräm.

 • Det gummerade borsthuvudet är utformat för att skydda unga tänder

  Det gummerade borsthuvudet är utformat för att skydda unga tänder

  Det gummerade borsthuvudet på den här eltandborsten har utformats för att vårda tänder som växer. Borsthuvudets bakstycke är gjort av gummi för att skydda unga tänder.

 • Tandvårdsspecialister rekommenderar den till sina egna barn

  Tandvårdsspecialister rekommenderar den till sina egna barn

  91 % av tandvårdsspecialister med barn föredrar att deras egna barn använder Philips Sonicare For Kids****

Visa alla specifikationer
 • av de föräldrar som tillfrågades jämfört med att bara använda tandborste
 • *än med en vanlig tandborste
 • **baserat på två borstningar på två minuter per dag
 • ***undersökning bland tandvårdsspecialister i USA med barn i åldrarna 4–10

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av