Viktig information om säkerhetsmeddelandet angående vissa Philips Respironics sömn- och andningsapparater Läs mer
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Viktig information om säkerhetsmeddelandet angående vissa Philips Respironics sömn- och andningsapparater Läs mer
1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Vad är egentligen tandköttsinflammation?

     

  Tandköttsinflammation är när tandköttet svullnar och ömmar vid beröring eller blöder lätt vid tandborstning. Inflammation i tandköttet kan även påverka inflammationsreaktioner i hela kroppen. Koppling mellan dålig munhälsa som exempelvis tandköttsinflammation och hjärt- kärlsjukdom samt diabetes finns konstaterat via forskning, men även kopplingen till vissa cancersjukdomar och lunginflammation finns.

  Varför är tandköttsinflammation skadligt?

     

  I ett tidigt skede är tandköttsinflammation lättbehandlat. Obehandlat kan den däremot orsaka permanent skada på munnen och käken och så småningom leda till tandlossning. När tandköttet är inflammerat kan bakterier sprider sig ut i kroppen via blodbanorna. Sambanden mellan inflammation i tandköttet och hjärt- och kärlsjukdom har påvisats i ett flertal studier.

  Hur behandlar jag tandköttsinflammation?

     

  Det enda som hjälper mot tandköttsinflammation är ordentlig och regelbunden rengöring både på tandytan, mellan tänderna och vid tandköttskanten. Det tar längre tid än vad man kan föreställa sig att borsta tänderna riktigt rena. Om du använder en bra eltandborste 2 minuter, 2 ggr om dagen samt rengör även mellan tänderna med Airfloss, tandtråd eller mellanrumsborste, slipper du oroa dig för problem med munhygienen. Rengör man sina tänder ordentligt bör inflammationen ha läkt ut inom några veckor – gör den inte det får man kontakta sin tandläkare.

  PHILIPS SONICARE  

  Vad kan Philips Sonicare göra?

     

  Med Philips Sonicare är det enkelt att hålla tandköttet problemfritt. Eftersom huvudet ständigt är i rörelse är det lättare att komma åt tandköttets svåråtkomliga delar än med en manuell tandborste. Var noggrann när du utför din munhygien, rengör tändernas alla ytor och även längst tandköttskanten

  image:read_more_diamondclean

  Philips
  Eltandborstar

  Läs om hur munhälsan förbättrar din vardag

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.