1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  TV

   OLED+ 984


   Erkänd prestanda i världsklass.

   65OLED984 EISA Award
   Stuff TV of the Year Philips OLED+ 984
   avforums Editor's Choice Best TV Sound
   avforums Editor's Choice Premium OLED TV

   Upptäck OLED+

   Upptäck Philips OLED+

   Överlägsen ljudprestanda.


   Fantastiska bilder förtjänar lika bra ljud. Därför är varje Philips OLED+-modell framtagen i samarbete med Bowers & Wilkins, för kristallklar dialog även vid lägre volymer samt detaljerad, verklighetstrogen akustik. 
   Bowers & Wilkins Ljud

   OLED+-TV. Den bästa bilden.*


   Gör dig redo för grafik på en helt ny nivå. OLED-tekniken ger suverän kontrast och djupare svärta. Nästa generations P5-bildprocessor ger fantastisk detaljrikedom och häpnadsväckande realism. Och tillsammans med Dolby Vision förvandlas din TV till ett underhållningskraftpaket.
   Philips P5-motor
   Dolby Vision Atmos
   med Ambilight utan Ambilight

   Slå på rummet.


   Med Ambilights intelligenta och ständigt föränderliga färgmatchande ljusshow känns allt större och mer storslaget. När du väl har provat finns det ingen återvändo.
   Philips Ambilight TV

   Snygg på. Snygg av.


   Varför kan inte en TV även vara ett konstverk? Varje OLED+-modell är inspirerad av klassisk europeisk industriell design. De drar blickarna till sig, oavsett om de är på eller av.

   En hel värld till ditt förfogande.


   En Philips OLED+ är inte bara en TV. Det är din egen kommandocentral. Spela spel. Titta på Netflix. Surfa bland innehåll i Google Play Butik. Styr smarta hemenheter. Och gör allt detta med bara din röst.
   Google Assistant
   Amazon Alexa

   *Philips TV-apparater har uppmärksammats av oberoende experter för sin fantastiska bildkvalitet och design. Du kan se våra utmärkelser på den här sidan. 

   *Google Assistant finns tillgängligt på Philips Android TV-apparater som kör Android O (8) eller högre OS-version. GA är tillgängligt på vissa språk och länder där engelska (UK), tyska (DE) och franska (FR) stöds från början. Listan över språk/länder som stöds kommer att utvidgas över tid. Kontakta vår kundtjänst för att få den mest uppdaterade listan över språk och länder som stöds.

   *Amazon, Alexa och alla relaterade logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag.