1
Motorcykellampor

CityVision Moto

Motorcykelstrålkastare

  CityVision Moto

  Motorcykelstrålkastare

  Känn dig säker, kör säkert

  För att öka säkerheten och synligheten i stadstrafik har Philips utvecklat CityVision Moto-lampor med en tydlig orange effekt i strålkastaren som drar uppmärksamheten till sig. CityVision Moto-lampor producerar upp till 40 % bättre sikt. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Känn dig säker, kör säkert

För att öka säkerheten och synligheten i stadstrafik har Philips utvecklat CityVision Moto-lampor med en tydlig orange effekt i strålkastaren som drar uppmärksamheten till sig. CityVision Moto-lampor producerar upp till 40 % bättre sikt. Läs mer om produkten

CityVision Moto Motorcykelstrålkastare

Typ av lampa: H7, 1-pack, 12 V, 55 W, Typ 12972CTVBW Hitta liknande produkter

Känn dig säker, kör säkert

Se och synas

 • Utformade för motorcyklister i stadstrafik

  Utformade för motorcyklister i stadstrafik

  Philips CityVision Moto-strålkastare är särskilt utformade för att öka förarens säkerhet i stadsmiljö. Den orangefärgade effekten som drar uppmärksamheten till sig samt 40 % högre ljusflöde ger en säkrare körupplevelse i trafiken och bidrar aktivt till att förhindra olyckor.

 • Distinkt orange effekt i strålkastaren

  Distinkt orange effekt i strålkastaren

  Philips CityVision Moto-strålkastare har utvecklats särskilt för motorcyklister i stadstrafik. Tack vare den distinkta orange effekten drar Philips motorcykellampor uppmärksamheten till sig och garanterar att andra trafikanter ser motorcyklisten tidigare.

 • Philips motorcykellampor är tillverkade i kvartsglas av hög kvalitet

  Philips motorcykellampor är tillverkade i kvartsglas av hög kvalitet

  UV-kvartsglas är starkare än hårt glas och är ytterst motståndskraftigt mot extrema temperaturer och vibrationer, vilket undanröjer risken för explosion. Philips kvartsglaslampor (glödtråd 2 650 ºC och glas 800 ºC) kan stå emot kraftiga temperaturförändringar. Då det är möjligt att öka trycket inuti lampan kan UV-kvartsglaset producera ett kraftigare ljus.

 • Stöttålig upp till 10 G

  Stöttålig upp till 10 G

  Philips CityVision Moto-lampor är utformade med toppmodern teknik för att stå emot stötar på upp till 10 G och hålla längre. Motorcykellamporna är monterade med en mycket motståndskraftig glödtråd med dubbla spolar för att stå emot en stor mängd vibrationer inklusive fysiska stötar.

 • Upp till 40 % bättre sikt

  Upp till 40 % bättre sikt

  Philips CityVision Moto-strålkastare ger upp till 40 % bättre sikt på vägen och bidrar aktivt till ökad säkerhet för föraren. Tack vare bättre sikt på vägen bidrar Philips motorcykellampor till att underlätta upptäckt av hinder och förhindra olyckor.

 • Följer ECE-certifieringens höga kvalitetsstandard

  Philips Automotive producerar förstklassiga produkter och tjänster på Original Equipment Manufacturer-marknaden såväl som på eftermarknaden. Våra produkter tillverkas från material av högsta kvalitet och testas enligt de högsta specifikationerna för att maximera våra kunders säkerhet och körkomfort. Hela produktionen är noggrant testad, kontrollerad och certifierad (ISO 9001, ISO 14001 och QSO 9000) enligt de högsta ECE-kraven.

 • Philips är det främsta valet för större motorcykeltillverkare.

  I 100 år har Philips varit i framkant i fordonsbelysningsbranschen och introducerat tekniska innovationer som har blivit standard på moderna fordon. Idag är varannan bil i Europa och var tredje bil globalt utrustad med Philips-belysning.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av