1
Motorcykellampor

CrystalVision ultra

Motorcykelstrålkastare

  CrystalVision ultra

  Motorcykelstrålkastare

  Kör med stil

  Philips CrystalVision ultra moto-halogenstrålkastare förbättrar motorcykelns utseende med starkt vitt ljus. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kör med stil

Philips CrystalVision ultra moto-halogenstrålkastare förbättrar motorcykelns utseende med starkt vitt ljus. Läs mer om produkten

CrystalVision ultra Motorcykelstrålkastare

Typ av lampa: H7, 1-pack, 12 V, 55 W, Mer stil 12972CVUBW Hitta liknande produkter

Kör med stil

Starkt vitt ljus

 • Starkt vitt ljus för en snygg xenoneffekt

  CrystalVision ultra moto är en unik halogenlampa som ger ett starkt vitt ljus. Den är högteknologisk, effektiv och gör din motorcykel unik, samtidigt som den ger bättre sikt med ett behagligt ljus.

 • Philips motorcykellampor är tillverkade i kvartsglas av hög kvalitet

  UV-kvartsglas är starkare än hårt glas och mycket motståndskraftigt mot extrema temperaturer och vibrationer, vilket eliminerar risken för explosion. Därför kan Philips kvartsglaslampor (glödtråd 2 650 ºC och glas 800 ºC) klara kraftiga temperaturförändringar. Med möjlighet att öka trycket inuti lampan kan UV-kvartsglaset producera ett mer kraftfullt ljus. Och mer kraftfull belysning innebär en förbättrad körupplevelse, oavsett hur mörk vägen framför dig är.

 • Följer ECE-certifieringens höga kvalitetsstandard

  Philips produkter och tjänster för fordon anses vara bäst i klassen, både på marknaden för originalutrustning och eftermarknaden. Våra produkter, som tillverkats av högkvalitativa material och testas enligt de högsta specifikationerna, är utvecklade för att maximera våra kunders säkerhet och bekvämlighet under körningen. Hela produktutbudet är noggrant testat, kontrollerat och certifierat (ISO 9001, ISO 14001 och QSO 9000) enligt de högsta ECE-kraven. Enkelt uttryckt: kvalitet du kan lita på.

 • De största motorcykeltillverkarnas förstahandsval

  I över 100 år har Philips varit i framkant i fordonsbelysningsbranschen och introducerat tekniska innovationer som har blivit standard på moderna fordon. Idag är varannan bil i Europa och var tredje bil globalt utrustad med belysning från Philips.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av