LCD-TV för proffsbruk

  LCD-TV för proffsbruk

  Avancerad design till enastående värde

  Med den här moderna och energieffektiva TV-apparaten för hotellmiljöer får du fördelarna med digital-TV och är redo för framtiden. Dina gäster får ett varmt välkomnande och en fantastisk bildupplevelse. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-TV för proffsbruk

20", LCD, inbyggd digital 20HF5335D/12 Hitta liknande produkter

Avancerad design till enastående värde

Philips digitala LCD-TV för hotellmiljöer

 • Välkomstmeddelande på skärmen

  Ett välkomstmeddelande visas varje gång TV-apparaten slås på.

 • Integrerad DVB-T-mottagare för digital-TV och radio

  Med den integrerade DVB-T-mottagaren kan du ta emot marksända TV-kanaler, tillsammans med befintliga analoga kanaler. Dina gäster kan även lyssna på digitalradiostationer i hög ljudkvalitet utan extrainvesteringar i radiomottagare.

 • HDCP-innehållsskydd

  Uppspelning av HDCP-skyddat innehåll, för både SD- och HD-innehåll. HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) är ett copyrightskyddssystem som förhindrar obehörig kopiering av copyrightskyddat innehåll (t.ex. filmer och konserter).

 • SmartLoader för snabbkloning

  Gör det möjligt att kopiera alla TV-programmerings- och analoga kanalinställningar från en TV till andra på mindre än en minut. Funktionen säkerställer enhetlighet mellan TV-apparater och minskar installationstiden och -kostnaderna betydligt.

 • Låsning av installationsmenyn

  Förhindrar obehörig åtkomst till installations- och konfigurationsinställningar, för att ge maximal bekvämlighet till gäster och förhindra onödiga kostnader för omprogrammering.

 • VESA-kompatibel

  En enhetlig branschstandard för vägg-/takmonteringsutrustning från Video Electronics Standards Association. Det ger många olika monteringsalternativ och ett stort urval av monteringsfästen.

 • Digital Crystal Clear för mer livfulla bilder i biokvalitet

  Digital Crystal Clear är en bearbetningsteknik som digitalt justerar och förbättrar bildkvaliteten genom att optimera kontrast, färg och skärpa. Något som ger en mer livfull bild i biokvalitet.

 • Incredible Surround™ för ett större ljud

  Incredible Surround™ är en ljudbearbetningsteknik som utökar det virtuella avståndet mellan två högtalare och skapar en mer omslutande upplevelse. Med Incredible Surround™ kan dina gäster få en total surroundupplevelse med större djup och bredd på ljudet utan att fler högtalare behövs.

 • Låg strömförbrukning

  Philips TV-apparater är designade för att minimera strömförbrukningen. Det minskar inte bara miljöpåverkan utan sänker även driftskostnaderna.

 • Miljövänlig design och flamsäkert hölje

  Tålighet är sammanvävt med det sätt som Philips gör affärer på. Philips TV-apparater är designade och tillverkade enligt våra EcoDesign-principer som har som mål att minska den totala miljöpåverkan, med hjälp av lägre strömförbrukning, borttagning av farliga ämnen, lägre vikt, effektivare förpackning och bättre återvinningsegenskaper. Philips TV-apparater är även inneslutna i flamsäkert material. Oberoende tester som gjorts av brandkårsväsendet har visat att även om TV-apparater ibland kan intensifiera bränder som orsakats av yttre källor bidrar inte Philips TV-apparater till att öka branden.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av