0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Bli produkttestare

  Det är enkelt och roligt att delta i ett av Philips produkttester. På den här sidan kan du läsa mer om processen för våra produkttester. Dessutom besvarar vi de viktigaste frågorna gällande registrering, behandling och betygsättning.

  Processen för ett produkttest på Philips

  Utgång för produktteststeg

  1. Välj den produkt du vill testa
  producttester.philips.com hittar du produkter som du kan testa.

  Utgång för produktteststeg, ansöka

  2. Ansök

  Du kan ansöka om att delta i ett eller flera proddukttester. Allt du behöver göra är att registrera dig som testare och besvara 3–6 frågor för varje vald produkt.

  Utgång för produktteststeg, testare

  3. Urval av testare
  Om du passar testarprofilen kan du väljas ut som testare och produkten levereras därefter till den adress du angav i din testarprofil.

  Utgång för produkttestet, produktsteg

  4. Testa produkten

  Så snart som du har tagit emot produkten kan du börja testa den i (vanligtvis*) 14 dagar.

  Utgång för produkttestet, steget din åsikt

  5. Nu behövs din åsikt
  Dela din produktupplevelse genom att uttrycka din ärliga åsikt på en eller flera plattformar (fastställda av Philips). Du får gärna dela bilder och videor av resultatet eller när produkten används.

  Utgång för produkttestet, steget för att delta

  6. Tack för ditt deltagande
  Så snart som produkten har betygsatts på ett bevisligt sätt får du (vanligtvis*) behålla produkten som kompensation för din insats.

  * Testproceduren som beskrivs här kan vara annorlunda för vissa produkter. Information om detta kommer att meddelas som en del av testet.

  Vanliga frågor

  Ikon för vanliga frågor

  Bli Philips-produkttestare

  Varför utför Philips produkttestning?

  Produktrecensioner på internet blir allt viktigare och representerar en av de viktigaste beslutskriterierna för ett köp för de flesta kunder. Produktrecensioner ger även insikt i produktens kvalitet eller funktionalitet utifrån kundens perspektiv och är därför viktiga för oss som tillverkare. Baserat på kundfeedback kan vi vidta åtgärder för att förbättra produkten eller möjligen ta bort den från vårt utbud.

  Hur blir man produkttestare?

  Registrera dig och aktivera ditt konto via e-postbekräftelsen. My Philips-medlemmer är redan registrerade och kan logga in med en gång. Välj och ansök sedan om att delta i det test du är intresserad av. Kom ihåg att hålla adressinformationen uppdaterad.

  Hur väljs en produkttestare ut?

  I princip kan alla ansöka om att delta i ett produkttest. Lämpliga testare väljs ut i ansökningsprocessen (med hjälp av ett frågeformulär). Urvalet är avsett att säkerställa ett pålitligt och kvalitativt test. Exempel: IPL-enheten Lumea (BRI950 / 00):

   

  IPL-enheten är ett innovativt hårborttagningssystem från Philips. Hårrötterna behandlas med ljuspulser och hamnar därefter i viloläge.

   

  Den här tekniken är inte lämplig för tatuerad hud eftersom det finns risk för brännskador. På grund av detta kommer personer med många eller stora tatueringar inte att väljas ut.

   

  Om du har ansökt om att delta i ett test och blivit avvisad uppmuntrar vi dig att ansöka att få delta i tester framöver. Vi har ofta fler sökande än vi kan godkänna som produkttestare.

  Processen för produkttestet

  Jag har fått testprodukten. Vad händer nu?

  Under de kommande dagarna får du ett e-postmeddelande från oss som officiellt informerar dig om testfasens start. Du kan därefter börja testa produkten.

   

  VIKTIGT: Så snart som testfasen har avslutats och recensionsfasen börjar får du ännu ett e-postmeddelande från oss. I det här e-postmeddelandet hittar du viktig information om hur du skriver recensionen, på vilka återförsäljarsidor du bör lämna en recension och du får även vidare information om testproceduren. Börja inte recensera förrän du får det här e-postmeddelandet.

  Måste jag skriva i recensionen att jag har fått produkten i syfte för en produkttestning?

  Produktrecensioner på internet blir allt viktigare och representerar en av de viktigaste beslutskriterierna för ett köp för de flesta kunder. De viktigaste faktorerna i en recension är framför allt trovärdighet och ärlighet. De här faktorerna är därmed viktiga när du recenserar våra produkttester. Så nämn gärna i recensionen att du i och med samarbetet med Philips har fått möjlighet att testa den här produkten.

  Får jag även skriva negativa recensioner?

  Objektivitet och ärlighet är främsta prioritet i våra produkttester. Du bör uttrycka din ärliga åsikt om testprodukten i recensionen. Ett negativt betyg påverkar inte om du får behålla produkten eller inte eller om du väljs ut för framtida produkttester.

  Testprodukten fungerar inte/jag behöver hjälp med den första installationen. Vem kontaktar jag?

  Försök genomföra den första installationen med hjälp av användarhandboken för att hitta en lämplig lösning. Om du behöver ytterligare hjälp hjälper vår kundtjänst dig gärna. Besök vår kontaktsida på philips.com/contact

  Vad gör jag med produkten när testet är klart?

  När du har testat klart och lämnat din recension av produkten får du behålla produkten. I vissa fall är det en del i testproceduren att returnera testprodukten (oberoende av om du har skrivit en recension). Du får dock alltid veta detta i testbeskrivningen innan du ansöker.

  Måste mina betyg se annorlunda ut på de olika plattformarna?

  Nej. Du kan återge ditt betyg ordagrant på de olika plattformarna. Återigen är det viktigt att du uttrycker din objektiva och ärliga åsikt och att du följer våra riktlinjer för hur man skriver en recension.

  Jag har ytterligare frågor om proceduren och att delta i testet. Vem kontaktar jag?

  Innan du påbörjar testet ber vi dig läsa de relevanta villkoren för att delta och ta reda på villkoren och processerna på plattformen för produkttestare. Om du fortfarande har frågor står Philips produkttestarteam till förfogande när som helst via kontaktformuläret på plattformen för produkttestare.

  Vad ska jag tänka på när jag skriver en recension?

  Vi vill vara säkra på att din recension kan publiceras, så tänk därför på följande:

   

  – Nämn i recensionen att du har tagit emot produkten som en del av ett produkttest och att Philips inte har någon redaktionell inverkan på betyget.
  – Nämn inte några konkurrenter, återförsäljare eller priset du betalade för produkten.
  – Din recension bör fokusera på produkten och resultatet.
  – Undvik att betygsätta vår kundtjänst. (Kontakta oss direkt om du behöver hjälp).
  – Avslöja inte någon personlig eller identifierbar information som ditt fullständiga namn.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.