1
Bildskärmar

4K HDR-skärm med Ambiglow

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/436m6vbpab_00/436m6vbpab_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  4K HDR-skärm med Ambiglow

  Bli uppslukad av ögonblicket

  Upplev en ny nivå av uppslukande underhållning med den nya Momentum 4K HDR-skärmen med Ambiglow-belysning. En stor 4K UHD-skärm med DisplayHDR 1000 ger extra skarp och levande bildkvalitet som ser till att du blir uppslukad av det du tittar på. Läs mer om produkten

 • Bli uppslukad av ögonblicket

  Play Pause

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bli uppslukad av ögonblicket

Upplev en ny nivå av uppslukande underhållning med den nya Momentum 4K HDR-skärmen med Ambiglow-belysning. En stor 4K UHD-skärm med DisplayHDR 1000 ger extra skarp och levande bildkvalitet som ser till att du blir uppslukad av det du tittar på. Läs mer om produkten

Momentum 4K HDR-skärm med Ambiglow

Momentum, 43 (42, 51 tum/108 cm diag.), 4 K UHD (3 840 x 2 160) 436M6VBPAB/00 Hitta liknande produkter

Bli uppslukad av ögonblicket

 • UltraClear 4K UHD-upplösning (3840 x 2160) för precision

  UltraClear 4K UHD-upplösning (3840 x 2160) för precision

  De här senaste Philips-skärmarna har paneler med höga prestanda för att ge bilder med upplösning i UltraClear, 4K UHD (3 840 x 2 160). Philips-skärmar ger levande bilder och grafik oavsett om du är en krävande professionell användare som behöver extremt detaljerade bilder för CAD lösningar, använder 3D-grafikprogram eller är en finansexpert som jobbar med enorma kalkylblad.

 • DisplayHDR 1000 för fantastisk bild

  DisplayHDR 1000 för fantastisk bild

  Med VESA-certifierade DisplayHDR 1000 får du en helt annan visuell upplevelse. Till skillnad från andra "HDR-kompatibla” skärmar ger äkta DisplayHDR 1000 enastående ljusstyrka, kontrast och färger. Med hjälp av lokal nedtoning och en hög maximal ljusstyrka på upp till 1 000 nits blir bilderna mer levande med avancerade funktioner som ger djupare och mer nyanserad svärta. Den ger en återgivning av fylliga, nya färger, vilket ger dig en visuell upplevelse som talar till dina sinnen.

 • Quantum Dot-teknik för ofattbar färg

  Quantum Dot-teknik för ofattbar färg

  Quantum Dot-teknik är en innovativ halvledarteknik med nanokristaller som på ett precist sätt sänder ut ljus för att producera blåare blått, grönare grönt och rödare rött. LCD-bildskärmar med Quantum Dot-färg ger ett mer dynamiskt färgområde och visar bildens naturliga färgpalett. Resultatet blir levande, dynamiska och helt enkelt ofattbara färger.

 • Ambiglows ljusaura intensifierar underhållningen

  Ambiglows ljusaura intensifierar underhållningen

  Ambiglow ger tittarupplevelsen en ny dimension. Den innovativa Ambiglow-tekniken gör att skärmen ser större ut genom att skapa en uppslukande aura av ljus. Den snabba processorn analyserar det inkommande bildmaterialet och justerar kontinuerligt aurans färg och ljusstyrka så att de matchar bilden. Med användarvänliga alternativ kan du få den stämning du vill ha. Philips Ambiglow passar särskilt bra när du tittar på film, sport eller spelar spel och ger dig en unik och uppslukande tittarupplevelse.

 • Låg fördröjning minskar tidsfördröjningen mellan enheter och skärmen

  Låg fördröjning minskar tidsfördröjningen mellan enheter och skärmen

  Fördröjning är den tid som passerar från att du utför en åtgärd på anslutna enheter tills att du ser resultatet på skärmen. Låg fördröjning minskar tidsfördröjningen mellan kommandon som utförs på enheter och skärmen, och det förbättrar även spelupplevelsen avsevärt när du spelar ryckningskänsliga videospel, vilket är särskilt viktigt för dem som spelar snabba tävlingsspel.

 • Smidig action med Adaptive-Sync-teknik

  Smidig action med Adaptive-Sync-teknik

  Spel ska inte vara ett val mellan hackigt spelupplägg och trasiga bildramar. Få stabil, störningsfri prestanda i nästan alla bildhastigheter med Adaptive-Sync-teknik, mjuk snabb uppdatering och ultrasnabb svarstid.

 • MultiView möjliggör samtidig dubbel anslutning och visning

  Tack vare Philips MultiView-skärmens höga upplösning kan du nu uppleva en värld med anslutningar. MultiView möjliggör aktiv dubbel anslutning och visning så att du kan arbeta med flera enheter som stationär och bärbar dator samtidigt, för komplext fleruppgiftsarbete.

 • Förbättrat ljud med DTS Sound™

  DTS Sound är en ljudbearbetningslösning som är utformad för att optimera uppspelning av musik, filmer, strömningsinnehåll och spel på datorn oavsett formfaktorer. DTS Sound möjliggör en uppslukande virtuell surroundljudupplevelse, komplett med fyllig bas och dialogförstärkning och maximerade ljudnivåer utan klipp eller distorsion.

 • Alla dina anslutningar går via en USB-C-kabel

  Den nya USB 3.1-kabeln av typ-C har en smidig och vändbar kontakt som gör det enkelt att docka med endast en kabel. Förenkla situationen genom att använda en docka med en enda kabel till din bärbara dator för att ansluta dina tillbehör till skärmen, inklusive videoutgång med hög upplösning från datorn till skärmen. Med USB 3.1 får du även snabb datahastighet som är upp till 20 gånger snabbare än USB 2.0, vilket gör att du kan överföra 4K-filmer snabbare än någonsin. Du behöver bara en enda kabel för alla dina anslutningar.

 • USB 3.0 -hubb för bekväm åtkomst och snabb laddning

  Super Speed USB 3.0 har en överföringshastighet på 5,0 Gbit/s. Detta är ungefär 10 gånger snabbare än USB 2.0-standarden och minskar dataöverföringstiden betydligt, vilket sparar tid och pengar. Med större bandbredd, supersnabba överföringshastigheter, bättre energisparfunktioner och överlägsna generella prestanda är USB 3.0 den bästa internationella standarden och låter dig använda lagringsenheter med hög kapacitet. Nu slipper du vänta länge på att enheterna ska laddas. Med ny snabbladdning kan du ladda snabbt och ladda och ge dig iväg. USB 3.0 är också bakåtkompatibel med USB 2.0-enheter.

Visa alla specifikationer
 • Svarstidsvärde lika med SmartResponse
 • För videoöverföring via USB-C, måste din bärbara dator/enhet stödja USB-C DP Alt-läge
 • Snabbladdning uppfyller USB BC 1.2 normen
 • BT. 709-/DCI-P3-täckning baserat på CIE1976
 • Monitorn kan skilja sig från funktionsbilder.
 • NTSC-område baserat på CIE1976
 • sRGB-område baserat på CIE 1931
 • 10 bitar glittrar med 8 bitar med FRC

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av