1
TV

Slimmad Android-TV med 4K Ultra HD

  -{discount-percentage}%
  • KA
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus8102_12/65pus8102_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Slimmad Android-TV med 4K Ultra HD

  Slimmad LED-TV med 4K Ultra HD och Android TV

  Philips 8100 kombinerar skönhet och form med europeisk design och vår tydligaste LED-skärm. Upplev verklighetstrogen realism i 4K Ultra HD och få matchande belysning med intelligent Ambilight. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Slimmad LED-TV med 4K Ultra HD och Android TV

Philips 8100 kombinerar skönhet och form med europeisk design och vår tydligaste LED-skärm. Upplev verklighetstrogen realism i 4K Ultra HD och få matchande belysning med intelligent Ambilight. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

8100 series Slimmad Android-TV med 4K Ultra HD

65 tum, LED-TV med 4K Ultra HD, Quad Core, 16 GB utbyggbart, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 65PUS8102/12 Hitta liknande produkter

Rekommenderad TV!


I ett Smartson-test med 20 testpiloter så rekommenderades 65PUS8102 av 95%, som bland annat tyckte TV:n har en ”makalöst bra bild” och att Ambilight ”gör att vilket program eller film som helst blir så mycket bättre.”

Slimmad LED-TV med 4K Ultra HD och Android TV

med tresidig Ambilight

Med Ambilight ser du på TV på ett helt nytt sätt

Med Ambilight ser du på TV på ett helt nytt sätt

Du har skapat ett hem som du älskar, så varför inte låta TV:n bidra till den varma och inbjudande känslan? Philips unika Ambilight-teknik ger en bredare skärm och du uppslukas av upplevelsen på ett annat sätt eftersom TV-skärmen avger ett extrabrett ljus, från TV-skärmens båda sidor till den omgivande väggen. Färgerna, känslan och spänningen fortsätter utanför skärmen och in i rummet och gör tittarupplevelsen mer spännande, intensiv och uppslukande.

Perfekt bild med Philips P5 Perfect Picture Engine

Perfekt bild med Philips P5 Perfect Picture Engine

Philips nya bildkvalitetsmotor P5 optimerar digitalt allt du ser med en toppmodern algoritm. Tack vare en dramatiskt ökad processorkraft hos P5-motorn får du 50 % bättre prestanda. Nu kan du njuta av djupa svarta toner och ljusa vita nyanser. De mest levande, strålande färgerna och naturliga hudtoner. Och våra mest knivskarpa bilder med enastående detaljrikedom och djup, i sport, film, eller andra genrer – oavsett källa.

Den bästa vad gäller kontrast, färg och skärpa med HDR Perfect

Den bästa vad gäller kontrast, färg och skärpa med HDR Perfect

High Dynamic Range Perfect är det bästa alternativet för omdefiniering av hemunderhållning genom framsteg inom kontrast och färg. Njut av en sensorisk upplevelse som fångar den ursprungliga fylligheten och som livar upp, men ändå speglar direktörernas sinne. Slutresultatet? Nu kan du njuta av din TV med ljusstarkare ljusa områden, optimal kontrast och färger. HDR Perfect erbjuder oöverträffade nivåer av ren enastående detaljrikedom, TV som du aldrig har upplevt den tidigare.

Google Play Store och Philips appgalleri: titta bortom TV:n

Google Play Store och Philips appgalleri: titta bortom TV:n

Google Play Store och Philips appgalleriet går utöver de klassiska tv-programmen för att ge dig ett stort onlineutbud av filmer, TV, musik, program och spel. 16 GB utbyggbart minne innebär att det finns gott om plats att lagra alla dina favoriter och att installera fler program.

Skön finish: en TV som ser lika bra ut som den presterar

Hemmet speglar din stil. Våra designers har valt subtila och sofistikerade färger och kvalitetsytor som polerad krom för att skapa en TV-modell som smälter in i ditt hem.

För verkligt certifierad och förstklassig underhållning i UHD

På Philips TV som är Ultra HD Premium-certifierad kan du se helt nytt HDR-innehåll. Förundras över den detaljerade, tydliga upplösningen och de otroligt kontrastrika bilderna på din TV från Philips. Allt det här i kombination med ett fantastiskt belysningsutbud och ett lysande kalejdoskop av färger kommer garanterat att ta andan ur dig.

Frigör ett komplett spektrum av färger som du aldrig kunnat drömma om

Philips Premium Color kombinerar ett brett färgomfång som förstärkts med 85 % med 4 biljoner färgers färgbehandling. Med så mycket bättre färgupplösning och klara mättade färger kommer du glömma att du tittar på en skärm.

Kraftfull ljudbearbetning ger kompromisslös ljudkvalitet

En vindpust, ett löv som tar i marken, ljudet av bildäck på en väg när det stormar – det är de små detaljerna som ger bilden liv. Philips ljudbearbetning samordnar alla små detaljer och ger kompromisslös ljudkvalitet. Hör allting på det sätt regissören avsåg med ljudmixning av studiokvalitet som hanterar ljudkällan, och vid behov förbättrar den. Djup bas, tydlig dialog och enastående precision är bara början.

Hör alla detaljer med förstklassigt DTS HD Premium Sound

Fantastiska tv-högtalare kräver en kraftfull bildbearbetningsmotor som bevarar renhet. Det förstklassiga DTS HD-ljudet är utformat för att tillhandahålla den upplevelse konsumenterna förväntar sig av förstklassig ljudbearbetning: uppslukande surroundljud med djup, fyllig bas och kristallklar dialog som levereras med maximala volymnivåer och utan variationer, klipp eller distorsion.

Utformad för att ge en bättre Netflix-upplevelse

Netflix förändrar din underhållningsupplevelse på flera sätt, bl.a. genom att bidra till innovationsutvecklingen av de enheter som du ser TV-serier och filmer på. Om det står på den smarta TV:n att den rekommenderas av Netflix kan du vara säker på att TV:n har genomgått en rigorös utvärderingsprocess baserad på de faktorer som Netflix-användarna värderar högst.

Visa alla specifikationer
 • EPG:n (elektronisk programguide) och faktisk visningsbarhet (upp till 8 dagar) beror på land och operatör.
 • Erbjudanden via Android-appen varierar beroende på land. Mer information hittar du i din lokala Google Play Store.
 • Energiförbrukning i kWh per år, baserat på TV:ns strömförbrukning när den används 4 timmar per dag i 365 dagar. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • Molnspelerbjudanden beror på spelleverantörer.
 • TV:n har funktioner för DVB-mottagning av kostnadsfria sändningar. Specifika DVB-operatörer kanske inte kan tas emot. Du hittar en uppdaterad lista i avsnittet med vanliga frågor på Philips supportwebbplats. För en del operatörer gäller villkorsbunden åtkomst och prenumerationer kan vara nödvändiga. Kontakta din operatör om du vill ha mer information.
 • (Philips) bara kompatibel med specifik Philips-spelarenhet.
 • Google Cast-funktionen gäller för appar och enheter som hanterar Google Cast. Mer information hittar du på produktsidan för Google Cast.
 • Philips TV Remote-appen och tillhörande funktioner skiljer sig mellan olika TV-modeller, operatörer och länder, samt mellan olika smarta enheter och operativsystem. Du hittar mer information på www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Smart TV-apparna som erbjuds varierar mellan olika TV-modeller och länder. Du hittar mer information på www.philips.com/smarttv.
 • USB-inspelning gäller endast för digitalkanaler, och inspelning kan begränsas av kopieringsskydd (CI+). Lands- och kanalrestriktioner kan gälla.
 • MultiRoom-klient och server stödjer endast kostnadsfria digitala program.
 • Den här TV:n innehåller bly endast i vissa delar eller komponenter där det inte finns någon alternativ teknik, i enlighet med befintliga undantagsparagrafer i RoHS-direktivet.
 • HDMI-anslutning krävs för soundbar, högtalare och annan ljudenhet.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av