1
Billampor

Xenon X-tremeVision gen2

Xenonlampa till bilstrålkastare

  Xenon X-tremeVision gen2

  Xenonlampa till bilstrålkastare

  Känn dig trygg och kör säkert med bättre belysning

  Den kraftfulla ljusstrålen ger maximalt med ljus. X-tremeVision gen2 utgör den senaste utvecklingen inom xenon-tekniken. Den enastående ljusprestandan förhöjer körupplevelsen så att du får en tryggare och bekvämare körupplevelse. Läs mer om produkten

 • Känn dig trygg och kör säkert med bättre belysning

  Play Pause

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Känn dig trygg och kör säkert med bättre belysning

Den kraftfulla ljusstrålen ger maximalt med ljus. X-tremeVision gen2 utgör den senaste utvecklingen inom xenon-tekniken. Den enastående ljusprestandan förhöjer körupplevelsen så att du får en tryggare och bekvämare körupplevelse. Läs mer om produkten

Xenon X-tremeVision gen2 Xenonlampa till bilstrålkastare

Typ av lampa: D2R, 1-pack, 85 V, 35 W 85126XV2C1 Hitta liknande produkter

Känn dig trygg och kör säkert med bättre belysning

Se alla gupp, kurvor och hinder på vägen

 • Bättre sikt för säkrare, mer bekväm körning

  Belysningen är en grundläggande del av körupplevelsen. Genom att förbättra kvaliteten på belysningen kan du hjälpa till att förhindra olyckor. Xenon X-tremeVision gen2 förbättrar sikten, så att du kan identifiera hinder och vägskyltar tidigare och förbättra din reaktionstid. Strålkastarlampans spektrala sammansättning är anpassad efter ögonens naturliga färgkänslighet. Med 4800 K färgtemperatur avger den här strålkastaren ett ljus som är skonsamt mot ögonen, vilket gör mörkerkörningen säkrare och mer behaglig.

 • Philips har utvecklat den innovativa Xenon HID-tekniken

  Xenon HID (High Intensity Discharge) strålkastarlampor ger dubbelt så mycket ljus för säkrare bilkörning under alla förhållanden. Studier har visat att Xenon-strålkastarlampor hjälper bilförare att koncentrera sig på vägen och urskilja hinder och vägskyltar mycket snabbare än traditionella lampor. Finns det ett bättre sätt att besegra mörkret än med ett intensivt vitt ljus som kan jämföras med dagsljus?

 • Följer ECE-certifieringens höga kvalitetsstandard

  Philips produkter och tjänster för fordon anses vara bäst i klassen, både på marknaden för originalutrustning och eftermarknaden. Våra produkter, som tillverkats av högkvalitativa material och testas enligt de högsta specifikationerna, är utvecklade för att maximera våra kunders säkerhet och bekvämlighet under körningen. Hela produktutbudet är noggrant testat, kontrollerat och certifierat (ISO 9001, ISO 14001 och QSO 9000) enligt de högsta ECE-kraven. Enkelt uttryckt: kvalitet du kan lita på.

 • Philips billampor är prisbelönta

  Våra högkvalitativa och innovativa strålkastarlampor är prisbelönta, och får genomgående erkännande av fordonsexperter.

 • Philips är det främsta valet för större biltillverkare.

  I 100 år har Philips varit i framkant i fordonsbelysningsbranschen och introducerat tekniska innovationer som har blivit standard på moderna fordon. Idag är varannan bil i Europa och var tredje bil globalt utrustad med Philips-belysning.

 • Philips billampor är tillverkade i kvartsglas av hög kvalitet

  UV-kvartsglas är starkare än hårt glas och mycket motståndskraftigt mot extrema temperaturer och vibrationer, vilket eliminerar risken för explosion. Därför klarar Philips kvartsglaslampor av kraftiga temperaturförändringar. Med möjlighet att öka trycket inuti lampan kan UV-kvartsglaset producera ett mer kraftfullt ljus. Och mer kraftfull belysning innebär en förbättrad körupplevelse, oavsett hur mörk vägen framför dig är.

 • Riktar ljuset mot rätt punkt framför bilen

  Det räcker inte att bara ha kraftfulla strålkastare; optisk precision är också viktigt. Xenon X-tremeVision plus har den mest exakta böjningen på ljusbågen inom ett område på 150–350 µm. Det innebär att de lyser upp vägen precis där du behöver det, utan att blända mötande bilister.

 • Xenon X-tremeVision plus: för överlägsna visuella prestanda

  Xenon X-tremeVision plus-lamporna är konstruerade med Philips Xenon-teknik för maximala prestanda. De ger en längre ljusstråle och upp till 150 % bättre sikt. X-tremeVision plus-lamporna hjälper dig att se hinder tidigare, vilket gör att du kan reagera i tid. Med förbättrat perifert mörkerseende har du lättare att se faror på sidan av vägen, t.ex. fotgängare eller kommande korsningar. Genom att belysa varje ojämnhet, kurva och risk på vägen klarar de här strålkastarna även de mest besvärliga körförhållandena och gör de mest krävande förarna nöjda.

 • Philips billampor är skyddade från UV-skador

  Philips särskilda teknik för anti-UV-beläggning skyddar strålkastarna mot skadlig ultraviolett strålning vilket gör Philips UV-behandlade kvartsglas perfekt för alla körförhållanden. Det här extra skyddslagret ser till att dina strålkastare håller länge.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av