1
Fidelio

Philips Fidelio

SkyQuake-soundbarhögtalare

  -{discount-percentage}%

  Philips Fidelio

  SkyQuake-soundbarhögtalare

  Kliv in i en ny dimension

  Upplev en helt ny audiovisuell värld av 3D-ljud med Philips Fidelio SkyQuake. Dolby Atmos® och Ambisound ger en omvälvande underhållningsupplevelse genom att lägga till en höjddimension till ljudet, så att du får en helt realistisk 3D-ljudbild. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kliv in i en ny dimension

Upplev en helt ny audiovisuell värld av 3D-ljud med Philips Fidelio SkyQuake. Dolby Atmos® och Ambisound ger en omvälvande underhållningsupplevelse genom att lägga till en höjddimension till ljudet, så att du får en helt realistisk 3D-ljudbild. Läs mer om produkten

Fidelio SkyQuake-soundbarhögtalare

5.1.2-kanalig trådlös subwoofer, Dolby Atmos®, Ambisound-teknik, Bluetooth® aptX, AAC och NFC B8/12 Hitta liknande produkter

Kliv in i en ny dimension

Upptäck bioljud i 3D med Dolby Atmos®

 • 5.1.2-kanaligt ljud för äkta surroundljud

  5.1.2-kanaligt ljud för äkta surroundljud

  Philips Fidelio B8 är en 5.1.2-flerkanalig soundbar med totalt 18 högtalare (10 högkänsliga racetrack-element och 8 Soft Dome-tweeters) som ger fantastiskt ljud i snyggt format. Förutom det traditionella 5.1 finns det ytterligare två patenterade, uppåtriktade högtalare (var och en med två racetrack-element och tre tweeters) konstruerade med en vinkel som för ljudet mot taket vilket ger det en höjddimension. Med Dolby Atmos® och Philips egen Ambisound-teknik ger B8 en realistisk ljudupplevelse i 3D.

 • Dolby Atmos® ger ljudet en ny höjddimension

  Dolby Atmos® ger ljudet en ny höjddimension

  Dolby Atmos® ger en dimension av ljud även uppifrån – en ny känsla av höjd som sätter dig i händelsernas centrum. Ljudatmosfären i fullständig 3D placerar realistiskt föremål som rör sig precis ovanför dig och återger allt från lugna samtal till hisnande action med otrolig fyllighet och djup. Det blir som en riktigt spännande hemmabioljudupplevelse som väcker dina sinnen och låter dig sjunka djupare in i handlingen än någonsin tidigare.

 • Ambisound-teknik för omslutande surroundljud

  Ambisound-teknik för omslutande surroundljud

  Philips egen Ambisound-teknik ger omslutande flerkanaligt surroundljud, som skapar ett otroligt ljud. Det här är 5.1-ljud som inte begränsas av placering, rumsstorlek och komplicerade inställningar – och utan allt trassel med flera högtalare och kablar i rummet. Ambisound ger 5.1-panoramaljud från en enda, tunn soundBar genom att kombinera tre huvudfaktorer – psykoakustik, matrisbearbetning och noggrant element vinklade.

 • Särskild centerkanal för riktigt rena röster

  Särskild centerkanal för riktigt rena röster

  På de flesta soundbars är centerkalalen nedmixad i 2.1-kanalen. Därför är rösterna inte särskilt tydliga. Philips Fidelio B8 använder två särskilda element för att skapa sin centerkanal – med en egen förstärkare och med olika förädlade ljudsignaler, skapas en bättre röstprecision så att talet i filmer, TV-program och nyheterna blir kristallklart.

 • Förstklassiga Soft Dome-tweeters för kristallklart högfrekvensljud

  Förstklassiga Soft Dome-tweeters för kristallklart högfrekvensljud

  Förstklassiga Soft Dome-tweeters ger ett störningsfritt och ultratydligt högfrekvensljud med renare ton och vidare spridning. Philips Fidelio B8 har två tweeter-högtalare som är vinklade i 45 grader för att sända ljud åt sidan, vilket ger ett större ljud för höga frekvenser. B8 ger en bredare ljudeffekt med en kombination av frontplacerade element, vinklade tweeter-högtalare och Ambisound-teknik.

 • Tunn och högkvalitativ design passar med alla TV-apparater

  Tunn och högkvalitativ design passar med alla TV-apparater

  Philips Fidelio B8 har ett tunt, elegant format, består av förstklassigt material som har en snygg finish, är strömlinjeformad och får lätt plats i alla hemmabiomiljöer. Den är byggd av autentiska material och basen består av en anpassad överdel och framsida av metallgaller med diamantslipade aluminiumknappar, vilket ger den ett enhetligt utseende. Soundbar-enheten är endast 52 mm tjock och får enkelt plats under TV-skärmar. Den är utformad för att passa ihop med andra underhållningssystem och i vardagsrum.

 • HDMI 4K2K-signalströmning för Ultra HD-innehåll

  HDMI 4K2K-signalströmning för Ultra HD-innehåll

  HDMI 4K2K innefattar HDMI 1.4-standarden. Det ger stöd för videoinnehåll i UHD (ultra-high definition). Idag handlar det om 4K, med en högsta upplösning på 4 096 bildpunkter (bredd) gånger 2 160 bildpunkter (höjd) eller fyra gånger storleken för en vanlig HD-skärm på 1080p. Termen täcker även en något lägre 4K-upplösning på 3 840 bildpunkter (bredd) gånger 2 160 bildpunkter (höjd). Båda formaten hanteras med HDMI 1.4. 4K-skärmarna gör att avancerade hemmabiosystem upprätthåller samma nivå som många biografer. För att framtidssäkra högtalarna har den här standarden integrerats inför framväxten inom 4K-TV.

 • Bluetooth® (aptX® och AAC) för trådlös musikströmning

  Bluetooth® (aptX® och AAC) för trådlös musikströmning

  Bluetooth® (aptX® och AAC) för trådlös musikströmning

 • Smidigt med NFC-aktiverade smarttelefoner för Bluetooth-hopparning

  Smidigt med NFC-aktiverade smarttelefoner för Bluetooth-hopparning

  Para enkelt ihop Bluetooth-enheter med smidig NFC-teknik (närfältskommunikationsteknik). Du behöver bara trycka på den NFC-aktiverade smarttelefonen eller surfplattan i NFC-området för en högtalare för att sätta på högtalaren, starta Bluetooth-hopparning och börja strömma musik.

 • 220 W kraftfull trådlös subwoofer för djup rytmisk bas

  Philips Fidelio B8 har en kraftfull, trådlös 220 W subwoofer med ett 8-tums nedåtriktat element som ger en djup, kraftfull bas. Den kupolformade basreflektorn förhindrar inte bara dämpningseffekten när subwoofern ställs på en matta, den stärker och förbättrar även basen genom att smidigt sprida lågfrekventa ljudvågor i 360 grader. Du kommer att känna ett jämnt lager djup bas spridas runt omkring dig, oavsett var du placerar den trådlösa subwoofern i rummet.

 • Dolby Surround skapar 3D-ljud från kanalbasinnehåll

  Dolby Surround uppmixning ger nytt liv i traditionella kanalbaserade surround-soundtrack genom att mixa upp ursprungligt 2.0-, 5.1-, och 7.1-innehåll till Dolby Atmos®-upplevelser. Till skillnad från tidigare bredbandsuppmixningstekniker som används i tidsdomänen, används Dolby Surround upmixning i frekvensdomänen och skapar enskilt frekvensband, som producerar surroundljud med exakt placerade ljudelement och en rymlig stämning, så att du alltid får en uppslukande 3D-lyssnarupplevelse även utan Dolby Atmos® soundtrack.

 • Dolby TrueHD och DTS för surroundljud med HiFi-kvalitet

  Kör digitalt och få ut så mycket som möjligt av dina musik- och filmupplevelser. Dolby TrueHD och DTS Digital Surround ger den bästa tänkbara ljudåtergivningen, som praktiskt taget är omöjligt att särskilja från en studioinspelning. Du hör precis det som musikskaparna avsåg. Med Dolby TrueHD och DTS Digital Surround ger ett otroligt hemmabioljud som tar underhållningen till en ny nivå.

 • Anslut till HDMI x2 för bästa upplevelse med Atmos®

  HDMI-anslutningar är viktiga för att få ut det mesta av Dolby Atmos®-upplevelsen och TV-bildkvaliteten. Philips Fidelio B8 har två HDMI-ingångar så att du kan ansluta dina videokällor, som Blu-ray-spelare eller spelkonsoler, direkt till din soundbar. B8 ansluts till TV:n med en enda HDMI ARC-utgång, vilket ger enkelhet och säker användning.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av