Blu-ray Disc-spelare

  Blu-ray Disc-spelare

  En verklig bioupplevelse, överlägsen bild- och ljudkvalitet

  Hänge dig åt en ren och totalt audiovisuell underhållning som konkurrerar med verkligheten i spektakulär 3D. Ta del av livfulla och kristallklara bilder och detaljrikt kvalitetsljud med den här smidiga och enastående Blu-ray Disc-spelaren från Philips. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

9000 series Blu-ray Disc-spelare

Qdeo, D/A-omvandlare från TI Burr-Brown, 3D-uppspelning BDP9600/12 Hitta liknande produkter

En verklig bioupplevelse, överlägsen bild- och ljudkvalitet

 • Qdeo™ video-bearbetning för film i sin renaste form

  Qdeo™ video-bearbetning för film i sin renaste form

  Qdeo™-videobearbetningstekniken skapar diskret och naturtrogen video. De flesta videotyper har brus och artefakter som är mycket störande när de spelas upp på HDTV-apparater. Qdeo™-bearbetning framställer bilder med mindre brus, förbättrade färger och kontrast, detaljskärpa samt ett förstärkt djup, vilket resulterar i en lugn, behaglig och uppslukande tittarupplevelse. Dessutom fungerar Qdeo™ med alla slags videokällor, inklusive Blu-ray, DVD och även internetvideo med låg kvalitet.

 • Blu-ray 3D Disc-uppspelning för en 3D-upplevelse i Full HD hemma

  Blu-ray 3D Disc-uppspelning för en 3D-upplevelse i Full HD hemma

  3D i Full HD ger en illusion av djup som möjliggör en mer realistisk bioupplevelse i hemmet. Separata bilder för vänster och höger öga spelas in i Full HD-kvalitet med upplösningen 1 920 x 1 080 och spelas växelvis upp på skärmen med hög hastighet. När du tittar på bilderna genom specialglasögon, som är tidsinställda på att öppna och stänga höger och vänster lins synkroniserat med hur bilderna ändras, skapas Full HD 3D-tittarupplevelsen.

 • Net TV för populära onlinetjänster inklusive videobutiker*

  Net TV för populära onlinetjänster inklusive videobutiker*

  Upplev många onlinetjänster, inklusive Video-on-Demand. Titta på filmer, bilder, information och underhållning och annat onlineinnehåll direkt på din TV när du vill via Philips Blu-ray Disc-spelare eller hemmabio. Nu kan du även få åtkomst till utvalda onlinevideobutiker* direkt på din TV. Välj bara en hyrfilm och njut. En filmkväll hemma har aldrig varit enklare. *Tillgängligheten varierar per land. Besök www.philips.com/blu-ray för mer information.

 • Inbyggd WiFi-n för snabbare, bredare trådlösa prestanda

  Inbyggd WiFi-n för snabbare, bredare trådlösa prestanda

  WiFi-n, även kallad IEEE 802.11n, är den nya trådlösa nätverksstandarden. Den inkluderar många nya alternativ för att förbättra kvaliteten på den trådlösa länken, erbjuda högre hastighet och större räckvidd jämfört med tidigare WiFi-standarder. WiFi-n är dessutom bakåtkompatibel, vilket gör att den här spelaren kan sända och ta emot från routrar som fungerar med äldre WiFi-standarder.

 • DLNA-nätverkslänk så att du kan njuta av foton och video från datorn

  DLNA-nätverkslänk så att du kan njuta av foton och video från datorn

  Med DLNA-nätverkslänken får du enkel åtkomst till personliga foton, musik, videor eller filmer på datorn eller hemnätverket. Ethernet-anslutningen (LAN) används med DLNA-protokoll, vilket garanterar att DLNA-certifierade produkter fungerar smidigt tillsammans. När du ansluter Blu-Ray Disc-spelaren till hemnätverket får du åtkomst till information från alla DLNA-certifierade enheter. En hel underhållningsvärld öppnar sig med en enkel knapptryckning med det intuitiva användargränssnittet, som är utformad för enkel bläddring.

 • DivX Plus HD-certifierad för DivX-uppspelning i HD

  DivX Plus HD-certifierad för DivX-uppspelning i HD

  Med DivX Plus HD på din Blu-ray- och/eller DVD-spelare får du det senaste inom DivX-teknik, så att du kan spela upp HD-videor och filmer från internet direkt på din Philips-HDTV eller dator. DivX Plus HD har funktioner för uppspelning av DivX Plus-innehåll (H.264 HD-video med AAC-ljud i hög kvalitet i MKV-filer) och har dessutom funktioner för tidigare versioner av DivX-video upp till 1080p. DivX Plus HD, för en verklig digitalvideoupplevelse i HD.

 • D/A-omvandlare från TI Burr-Brown för en detaljerad ljudåtergivning

  D/A-omvandlare från TI Burr-Brown för en detaljerad ljudåtergivning

  TI Burr-Brown är ett välkänt märke som står för höga prestanda och hög kvalitet, och de har specialiserat sig på att producera Hi-Fi-komponenter av kvalitet för ljudentusiaster, som D/A-omvandlare (Digital to Analog Converters). Philips litar på och väljer TI Burr-Browns D/A-omvandlare, som konverterar digitala ljudsignaler till analoga med en samplingshastighet på 192 KHz med 24-bitars upplösning. På så sätt fångas mer information från den ursprungliga analoga frekvenskurvan, vilket ger mycket rikare ljudprestanda.

 • Separat toroidströmförsörjning för rent ljud utan brus

  Separat toroidströmförsörjning för rent ljud utan brus

  Toroidströmförsörjningen är en ringformad kärntransformator. Med en separat toroidtransformator och en linjär strömförsörjning säkerställs en stabil och ljudlös strömkälla avsedd för analoga ljudsignaler. Med den här designen undviks digital ljudkoppling, jämfört med vanlig design där både digital videosignal och analog ljudsignal delar samma strömförsörjning. Resultatet blir ett rent ljud med knappast något brus.

 • Dolby TrueHD och DTS-HD MA för 7.1-surroundljud i HD

  Dolby TrueHD och DTS-HD MA för 7.1-surroundljud i HD

  Högupplöst DTS-HD-ljud och Dolby TrueHD ger bästa tänkbara 7.1-kanalsljud från Blu-ray-skivor. Det återgivna ljudet är nästan omöjligt att särskilja från det ursprungliga studioinspelningsljudet. Det innebär att du hör vad de som skapade musiken avsåg att du skulle höra. Med DTS-HD Master Audio och Dolby TrueHD får du den ultimata upplevelsen med ditt hemunderhållningssystem.

 • Stabilt 3 mm aluminiumhölje garanterar optimala prestanda

  Stabilt 3 mm aluminiumhölje garanterar optimala prestanda

  Det stabila 3 mm aluminiumhöljet garanterar optimala prestanda. Höljet är tjockare än industrinormen och tillräckligt robust för att undvika vibration och störningar från annan elektronisk utrustning, samtidigt som den ger Blu-ray-spelaren en snygg design och känsla.

 • EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  Tack vare EasyLink kan du styra flera enheter, som DVD-spelare, Blu-ray-spelare, SoundBar-högtalare, hemmabiosystem och TV-apparater, med en enda fjärrkontroll. Funktionen använder branschstandardprotokollet HDMI CEC för delning av funktionalitet mellan enheter genom HDMI-kabeln. Med en knapptryckning kan du styra alla dina anslutna HDMI CEC-kompatibla enheter samtidigt och enkelt utföra funktioner som viloläge och uppspelning.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av