1
Bärbara ljudenheter

trådlös, bärbar högtalare

  trådlös, bärbar högtalare

  Spin360max

  Ställ högtalaren som du vill. Ljud i 360° ljud ger dig kraftfullt ljud överallt. Extra lång batteritid för halv dags musikuppspelning och dessutom kan du ladda telefonerna. Tack vare Bluetooth Multipair kan du växla musik direkt mellan två enheter. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Spin360max

Ställ högtalaren som du vill. Ljud i 360° ljud ger dig kraftfullt ljud överallt. Extra lång batteritid för halv dags musikuppspelning och dessutom kan du ladda telefonerna. Tack vare Bluetooth Multipair kan du växla musik direkt mellan två enheter. Läs mer om produkten

trådlös, bärbar högtalare

Bluetooth®, Stänkskyddad, Extra batteri, 16 W, laddningsbart batteri BT7700B/00 Hitta liknande produkter

Spin360max

Massivt kraftfullt omgivande ljud

 • Två högtalarelement och passiva element ger uppslukande ljud

  Två högtalarelement och passiva element ger uppslukande ljud

  Dubbla 1,75-tums neodymiumhögtalarelement ger ett naturligt, klart och balanserat ljud medan dubbla motsatta passiva element utökar och förstärker basen. Främre och bakre högtalarelement med fullt register skapar ett jämnt 360-gradersljud, vilket ger dig friheten att njuta av samma ljudkvalitet i alla riktningar.

 • Digital ljudbearbetning för levande ljud utan störningar

  Digital ljudbearbetning för levande ljud utan störningar

  Avancerad ljudbearbetningsteknik förbättrar musikens ljudåtergivning så att varje ton ljuder med kristallklar precision, och varje paus blir en klockren tystnad. Med Philips digitala ljudbearbetningsteknik optimeras kompakta högtalarlådors prestanda så att du får ljud som är skarpt, detaljrikt och kraftfullt utan störningar.

 • Den stänksäkra designen passar perfekt i våta förhållanden

  Den stänksäkra designen passar perfekt i våta förhållanden

  En lätt vattentålig design gör att högtalaren passar perfekt i duschen, köket, nära poolen eller under en regnig dag, så att du kan njuta av musiken var du vill.

 • Upp till 12 timmars musikuppspelning

  Upp till 12 timmars musikuppspelning

  Spela musik högt när som helst, var som helst med ett inbyggt laddningsbart batteri som räcker i upp till 12 timmar. Lyssna på all din musik utan krångel med trassliga nätsladdar och slipp leta efter eluttag. Du får total rörelsefrihet och en halv dags musikuppspelning.

 • Högtalaren fungerar även som en Power bank för uppladdning av smarttelefoner

  Högtalaren fungerar även som en Power bank för uppladdning av smarttelefoner

  Högtalaren är även en extra Power bank i sig själv, så om batteriet i din smarttelefon eller surfplatta tar slut, kan du använda batteriet inuti högtalaren för att ladda dem via USB-kabeln.

 • Byt musik direkt mellan två enheter med MULTIPAIR

  Byt musik direkt mellan två enheter med MULTIPAIR

  Para ihop med två smarta enheter samtidigt så att du kan strömma musik från vilken enhet du vill, utan krångel med att koppla från och para ihop igen. Om du vill spela upp en låt på en annan enhet pausar du först uppspelningen på den ursprungliga enheten och sedan spelar du upp den nya låten på en annan enhet. Perfekt för att dela musik med vänner, för fester, eller bara för att spela upp låtar lagrade på olika enheter. Vänner och familj kan para ihop samtidigt för att enkelt växla musiken mellan varandra.

 • Trådlös musikströmning via Bluetooth

  Trådlös musikströmning via Bluetooth

  Bluetooth är en teknik för trådlös kommunikation för korta avstånd som är både stabil och energieffektiv. Tekniken ger enkel trådlös anslutning till iPod/iPhone/iPad eller andra Bluetooth-enheter som smarttelefoner, surfplattor och till och med bärbara datorer så att du enkelt kan njuta av din favoritmusik, filmer eller spel trådlöst via högtalaren.

 • Ljudingång för enkel bärbar musikuppspelning

  Ljudingång för enkel bärbar musikuppspelning

  Med en enkel anslutning kan du njuta av all musik från bärbara enheter och datorer. Anslut bara enheten till ljudingången (3,5 mm) AUDIO-IN på din Philips-enhet. Med datorer görs anslutningen oftast från headsetutgången. När anslutningen har upprättats kan du njuta av hela din musiksamling direkt i överlägset bra högtalare. Philips ger dig helt enkelt bättre ljud.

 • Spela musik var du än är med ett inbyggt, laddningsbart litiumjonbatteri

  Spela musik var du än är med ett inbyggt, laddningsbart litiumjonbatteri
 • Total uteffekt på 2 x 8W RMS

  Den här högtalaren har en total uteffekt på 16 W RMS. RMS står för Root Mean Square (kvadratroten ur medelvärdet) och är ett vanligt mått på ljudeffekt, eller snarare den elektriska energi som överförs från en förstärkare till en högtalare, och som mäts i watt. Mängden elektrisk energi som levereras till högtalaren och dess känslighet avgör vilken ljudeffekt som genereras. Ju högre wattal desto bättre ljudeffekt från högtalaren.

 • Inbyggd mikrofon för handsfree-samtal

  Med den inbyggda mikrofonen fungerar högtalaren även som högtalartelefon. Vid ett inkommande samtal pausas musiken så att du kan prata via högtalarfunktionen. Oavsett om du ringer affärssamtal eller pratar med kompisar när du är på fest fungerar det fantastiskt bra.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av