1
Fasta telefoner

Extra handenhet till sladdlös telefon

  Extra handenhet till sladdlös telefon

  Mängder av funktioner

  Enastående ljudkvalitet från HQ-Sound i kombination med ergonomisk och modern design. Den här telefonen har allt du behöver – en skärm i fullfärg och en omfattande uppsättning funktioner som bakgrundsbelyst knappsats, sekretessinställningar, babyvakt och en telefonsvarare. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Mängder av funktioner

Enastående ljudkvalitet från HQ-Sound i kombination med ergonomisk och modern design. Den här telefonen har allt du behöver – en skärm i fullfärg och en omfattande uppsättning funktioner som bakgrundsbelyst knappsats, sekretessinställningar, babyvakt och en telefonsvarare. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Extra handenhet till sladdlös telefon

D605, 1, 7-tumsskärm, vit bakbelysning, Högtalartelefon D6050B/12 Hitta liknande produkter

Mängder av funktioner

 • Fullständig dubbel ekoreducering för smidig konversation

  Fullständig dubbel ekoreducering för smidig konversation

  I naturliga konversationer turas man inte om att prata – det förekommer alltid viss naturlig överlappning. Tack vare fullständig dubbel ekoreducering kan du nu höra allt perfekt, även om båda parter pratar samtidigt.

 • Babyvakten larmar när ditt barn behöver din uppmärksamhet

  Babyvakten larmar när ditt barn behöver din uppmärksamhet

  Få en varning när ditt barn behöver dig. Placera DECT-handenheten i barnets rum och få en varning på basenheten eller en annan DECT-telefon (dvs. ett annat fast telefonnummer) eller på mobiltelefonen (när du är ute) så fort ditt barn börjar gråta.

 • Låg strålning (ECO och ECO+-lägen) och strömförbrukning

  Låg strålning (ECO och ECO+-lägen) och strömförbrukning

  Philips telefoner är energieffektiva och utvecklade för att ge låg miljöpåverkan. När ECO-läget aktiveras minskas den angivna strålningen med upp till 60 % och med upp till 95 % när telefonen laddas. Genom att aktivera ECO+-läget minskar strålningen till noll.

 • Fristående handenhet med högtalare för enkla handsfreesamtal

  Fristående handenhet med högtalare för enkla handsfreesamtal

  I handsfree-läget används en inbyggd högtalare till att förstärka uppringarens röst vilket gör att du kan prata och lyssna utan att behöva hålla telefonen mot örat. Den här funktionen är speciellt användbar om du vill dela samtalet med andra eller helt enkelt göra flera saker på en gång.

 • HQ-Sound: akustikteknik av hög kvalitet för överlägset ljud

  HQ-Sound: akustikteknik av hög kvalitet för överlägset ljud

  Sladdlösa telefoner från Philips med HQ-Sound: vi använder vår långa erfarenhet och banbrytande innovationer inom vår utveckling av Hi-Fi-produkter och högkvalitativa hörlurar för att kunna erbjuda utmärkt röståtergivning i våra DECT-telefoner. När det gäller förbättring av ljudkvalitet har våra akustiktekniker och -arkitekter tänkt på allt – komponenter av hög kvalitet, digital signalbearbetning, exakt akustikdesign, avancerad testning och finjustering. Resultatet är ett ljud som är tydligt, klart och verklighetstroget. Ljudet är så bra och naturligt att det nästan är som att prata ansikte mot ansikte.

 • Bakgrundsbelyst knappsats för enkel åtkomst även i mörker

  Bakgrundsbelyst knappsats för enkel åtkomst även i mörker

  Den mjukt orangefärgade bakgrundsbelysningen gör det enkelt att se knapparna i dåliga ljusförhållanden och på kvällen.

 • Strukturerat ryggstöd för halkfritt grepp

  Strukturerat ryggstöd för halkfritt grepp

  Handenhetens baksida har en särskild yta som ger högre komfort och bättre grepp.

 • Sekretessinställningar: samtalsspärr, tyst läge med filtrering

  Sekretessinställningar: samtalsspärr, tyst läge med filtrering

  Vill du värna om privatlivet och tystnaden hemma? Du kan enkelt avaktivera ringsignalerna under vissa "stör ej"-tider så att du får lugn och ro. Med en extra filtreringsfunktion kan du välja nummer i telefonboken som ändå kan ringa, vilket gör att endast "rätt" personer kan nå dig. Tack vare samtalsspärren kan du undvika överraskningar med dyra telefonräkningar genom att blockera samtal till vissa nummer, till nummer som börjar med vissa siffror (till exempel betalnummer) eller till specifika riktnummer.

 • MySound-profiler som matchar dina ljudönskemål

  MySound-profiler som matchar dina ljudönskemål

  Ljuduppfattning är subjektivt, och alla har sina egna önskemål. Med MySound blir alla samtal mer personliga genom att du kan välja den ljudprofil som passar dig bäst: Tydlig – gör att rösterna blir tydligare; Mjuk – för mjuka toner; Varm – för välkomnande och varmt ljud.

 • 1,7-tums TFT-färgskärm med hög kontrast

  1,7-tums TFT-färgskärm med hög kontrast
 • Upp till 18 timmars samtalstid

  Upp till 18 timmars samtalstid
Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av