Screeneo

Screeneo – smart LED-projektor

  Screeneo

  Screeneo – smart LED-projektor

  Skaffa dig ett större perspektiv

  Stor underhållning – en 50 tums- till 100 tumsbild med Screeneo som placeras bara några centimeter från väggen. Lätt att flytta var som helst i huset eller så kan du helt enkelt ordna en utomhusbiograf i trädgården! Fantastiskt ljud och Wi-Fi är inkluderade funktioner! Läs mer om produkten

 • Skaffa dig ett större perspektiv

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Skaffa dig ett större perspektiv

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Screeneo – smart LED-projektor

med DVB-T-mottagare HDP1590TV/10 Hitta liknande produkter

Skaffa dig ett större perspektiv

 • Flexibel skärmstorlek från 50 till 100 tum

  Flexibel skärmstorlek från 50 till 100 tum

  Upplev film, idrottsevenemang och spel som aldrig förr på 50- till 100-tumsbild. Luta dig tillbaka och njut var du än är i ditt hem. Screeneo kan lätt placeras vid vilken plan vägg som helst. Allt du behöver göra är att greppa det eleganta läderhandtaget på baksidan av produkten. Om du till exempel vill titta på en tecknad barnfilm på 50 tum kan du placera Screeno 10 cm från väggen. Om du vill se på en fotbollsmatch med ditt favoritlag på 100 tum kan du placera Screeneo 44 cm från väggen.

 • Integrerade högtalare och subwoofer

  Integrerade högtalare och subwoofer

  Det finns ingen anledning att ansluta ett annat ljudsystem tack vare den integrerade subwoofern och högtalare med en uteffekt på 26 W RMS. Du får en perfekt ljudupplevelse med Dolby Digital 2.1-ljudsystemet.

 • Anslut trådbundet eller trådlöst – det är upp till dig!

  Med de inbyggda WiFi-funktionerna kan du lätt ansluta dig till världen online eller till nätverket hemma via DLNA eller Bluetooth och projicera innehållet från dessa enheter. Om du föredrar fysiska medier kan du ansluta Screeneo via HDMI, sätta i ett SD-kort i kortläsaren, ansluta ett USB-flashminne eller ansluta antennen till ett antennuttag.

 • LED-teknik med strålande färger och lång livslängd

  Screeneo använder LED-teknik av hög kvalitet för att projicera foton, filmer och mer i strålande färger under 30 000 timmar. Detta i kombination med den innovativa tekniken för projicering på kort avstånd garanterar att du får en wow-upplevelse varje gång du slår på den.

 • Miracast – delar omedelbart innehållet

  Det låter krångligt men är otroligt enkelt: Medan du bläddrar bland foton på smarttelefonen eller surfplattan kan du ansluta trådlöst till Screeneo och spegla skärmen omedelbart. Oavsett vad du gör på din mobila enhet projiceras det trådlöst med Miracast.

 • Mer innehåll med integrerad fri DVB-T-mottagare

  Tillgång till mer tittande med fria kanaler via den inbyggda DVB-T-mottagaren.

 • Strömma musik via Bluetooth eller Wi-Fi/DLNA

  Använd Screeneo som ett musiksystem! Du kan bekvämt strömma musik från smarttelefonen eller surfplattan till Screeneo med funktioner för Bluetooth och DLNA (Digital Living Network Alliance).

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av