Övriga produkter

Warm Sensual Massager

  Warm Sensual Massager

  Varm sensuell massageapparat med stämningsljus

  Med de här ljusen kan du skapa en romantisk stämning och med den varma sensuella massageapparaten i kombination med dina smekningar kan du skänka din partner njutning under förspelet. Slappna av, ge dig hän och låt äventyret börja... Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Varm sensuell massageapparat med stämningsljus

Med fem inställningar för alla kroppsdelars njutning

 • Med de här ljusen kan du skapa en romantisk stämning

  Med de här ljusen kan du skapa en romantisk stämning

  Med de här ljusen kan du skapa en romantisk stämning och du tänder och släcker dem med en enkel rörelse. Ljusen i kombination med dina smekningar ger ökad njutning och får er båda i rätt stämning.

 • Kan enkelt förvärmas före användning

  Kan enkelt förvärmas före användning

  Du kan välja att värma massageapparaten till en behaglig kroppstemperatur. Det gör du genom att placera apparaten på laddningsenheten och trycka på förvärmningsknappen. Det tar fem minuter för den att bli varm. Förutom den njutning som din beröring ger får din partner även känna den upphetsande värmen från massageapparaten.

 • Särskilt utformad för att passa naturligt efter kroppen

  Särskilt utformad för att passa naturligt efter kroppen

  Massageapparaten känns bekväm att hålla på många olika sätt – i handflatan, mellan fingrarna eller med fingertopparna. Massageapparaten är särskilt utformad att passa lika naturligt i handen som efter kroppens olika kurvor och delar. Du kan hela tiden behålla hudkontakten med din partner. Du kan till exempel vrida den konkava delen bort från handflatan och smeka penis eller sluta handen om den konkava ytan och stimulera klitoris med den rundade toppen.

 • Känns sensuell och sexig mot huden

  Känns sensuell och sexig mot huden

  Massageapparaten är gjord av ett mjukt, sensuellt material som känns skönt och sexigt mot huden. Den kan med fördel användas under förspelet eller samlag. Utnyttja den naturliga passformen för att experimentera tillsammans och uppnå stimulering och njutning.

 • Använd massageapparaten i duschen

  Massageapparaterna är vattentäta så ni kan använda dem i duschen eller i badet. Prova apparaterna under vatten och känn den sköna pulsen mot kroppen. Ni kommer att upptäcka att "ta ett bad" får en helt ny innebörd med de här två sensuella massageapparaterna!

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av