1
Hemmabiosystem

SoundBar-högtalare

  SoundBar-högtalare

  Oöverträffad röstkvalitet från 3.1 kanaler

  Uppgradera TV:n med förbättrad röstskärpa och virtuellt surroundljud för en bättre bioupplevelse. Börja lyssna på ljud av hög kvalitet och smidig uppspelning med de musikappar du gillar bäst med den här Google Cast-aktiverade SoundBar-enheten. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Oöverträffad röstkvalitet från 3.1 kanaler

Uppgradera TV:n med förbättrad röstskärpa och virtuellt surroundljud för en bättre bioupplevelse. Börja lyssna på ljud av hög kvalitet och smidig uppspelning med de musikappar du gillar bäst med den här Google Cast-aktiverade SoundBar-enheten. Läs mer om produkten

SoundBar-högtalare

3.1-kanaligt, med trådlös subwoofer, Google Cast och Spotify Connect, Bluetooth och NFC, 1 HDMI-ingång och -utgång (ARC) HTL5160B/12 Hitta liknande produkter

Oöverträffad röstkvalitet från 3.1 kanaler

Med Google Cast och Spotify Connect

 • Särskild centerhögtalare för överlägsen röståtergivning

  Särskild centerhögtalare för överlägsen röståtergivning

  En centerhögtalare särskilt tillägnad röstfrekvenser centrerar talet till mitten av skärmen. Det ger förbättrad röstpositionering och tydlighet, vilket ökar inlevelsen i filmer.

 • Surroundljud med Dolby Digital och Pro Logic II

  Surroundljud med Dolby Digital och Pro Logic II

  En inbyggd Dolby Digital-avkodare eliminerar behovet av en extern avkodare genom att bearbeta alla de sex kanalerna med ljudinformation. Resultatet blir ett surroundljud med förbluffande naturlig känsla av atmosfär och dynamisk realism. Dolby Prologic II ger femkanalig surroundbearbetning från alla typer av stereokällor.

 • Virtual Surround Sound för en realistisk filmupplevelse

  Virtual Surround Sound för en realistisk filmupplevelse

  Philips Virtual Surround Sound producerar ett fylligt surroundljud från mindre än ett system med fem högtalare. Mycket avancerade rumsliga algoritmer reproducerar ljudegenskaperna som förekommer i en idealisk 5.1-kanalsmiljö. Högkvalitativt stereoljud omvandlas till verklighetstroget, flerkanaligt surroundljud. Du behöver inte köpa extra högtalare, sladdar eller högtalarstativ för att få ljud som fyller hela rummet.

 • Enknappsfunktion med NFC-aktiverade smarttelefoner för Bluetooth-ihopparning

  Enknappsfunktion med NFC-aktiverade smarttelefoner för Bluetooth-ihopparning

  Para enkelt ihop Bluetooth®-enheter med smidig NFC-teknik (Near Field Communication). Du behöver bara föra den NFC-aktiverade smarttelefonen eller surfplattan mot NFC-området på en SoundStage för att sätta på den, starta Bluetooth®-hopparning och börja strömma musik.

 • EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  Tack vare EasyLink kan du styra flera enheter, som DVD-spelare, Blu-ray-spelare, soundbar-högtalare, hemmabio och TV-apparater, med en enda fjärrkontroll. Funktionen använder branschstandardprotokollet HDMI CEC för delning av funktionalitet mellan enheter genom HDMI-kabeln. Med en knapptryckning kan du styra alla dina anslutna HDMI CEC-kompatibla enheter samtidigt och kan enkelt utföra funktioner som viloläge och uppspelning.

 • Pekskärm för intuitiv uppspelning och volymkontroll

  Pekskärm för intuitiv uppspelning och volymkontroll

  Med de intuitiva pekskärmskontrollerna kan du ställa in volymen och andra uppspelningsfunktioner genom att helt enkelt trycka på de beröringskänsliga kontrollerna på frontpanelen.

 • 2-vägshögtalare för bästa klarhet och dynamiskt omfång

  2-vägshögtalare för bästa klarhet och dynamiskt omfång

  2-vägshögtalare för bästa klarhet och explosivt dynamiskt omfång

 • Skicka enkelt musik från telefonen till högtalarna med Google Cast

  Skicka enkelt musik från telefonen till högtalarna med Google Cast

  Njut av högkvalitativ och sömlös uppspelning med dina favoritmusikappar. Den här Soundbar-högtalaren har Google Cast inbyggt så att du kan strömma dina favoritmusikappar från din personliga enhet till dina högtalare. Du kan strömma från iPhone®, iPad®, Android-telefon eller -surfplatta, bärbar Mac®- eller Windows®-dator eller Chromebook.

 • Philips Companion-app för enkel nätverkskonfiguration

  Philips Companion-app för enkel nätverkskonfiguration

  Med Philips HCWeSet Manager-appen kan du konfigurera och ansluta de nya högtalarna till ditt trådlösa nätverk och börja spela musik av hög kvalitet och sömlös uppspelningsupplevelse från dina favoritappar*. *Appen måste installeras för att du ska kunna konfigurera nätverket och godkänna tjänst- och sekretessavtalet innan musik kan strömmas från dina musikappar. *Om du vill strömma musik från Spotify med Connect måste du ha ett Spotify Premium-konto

 • Spotify Connect för en enkel app-användning

  Spotify Connect för en enkel app-användning

  Med Spotify Connect kan du enkelt utforska musikutbudet samt söka bland och spela upp musik i alla rum genom att använda en smartenhet som fjärrkontroll. Med en direktanslutning till Spotify kan du lyssna på musik direkt från molnet så att du samtidigt kan använda enheten för samtal och videoklipp och till och med lämna uppspelningsområdet utan att behöva pausa musiken. Den här typen av användning drar också mindre batteriström, eftersom mängden energi som förbrukas vid musikuppspelningen har minimerats. Du har tillgång till alla praktiska Spotify-funktioner – från de färdiga listorna till den höga samplingsfrekvensen. Allt som behövs för att upptäcka ny musik och lyssna på den när den är som bäst!

 • Låg profil som passar perfekt framför din TV

  Låg profil som passar perfekt framför din TV
 • Anslut till HDMI för suverän bild- och ljudkvalitet

  Ta del av slående 3D-uppspelning och kristallklart 5.1- eller 7.1-ljud genom att bara koppla in spelarens HDMI-ljudutgång till en AV-mottagare utan 3D-funktioner.

Visa alla specifikationer
 • Tillgängligheten för musiktjänsterna varierar beroende på land. Besök webbplatsen för den relevanta musiktjänsten för mer information.
 • Spotify Premium-konto krävs för den här högtalaren.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av