1
LED-inspektionslampor

LED Professional Work Light

CBH 51 LED-hybridlampa i aluminium för motorhuven

  LED Professional Work Light

  CBH 51 LED-hybridlampa i aluminium för motorhuven

  Se bättre, arbeta bättre

  Den professionella LED-lampan Philips CBH51 för arbete under motorhuven ger upp till 1 200 lumen. Den här starka lampan med 120° spridningsvinkel lyser upp hela motorrummet. Sätt fast på bilen med utdragningsbara krokar och välj bland kabel- eller sladdlös användning. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Se bättre, arbeta bättre

Den professionella LED-lampan Philips CBH51 för arbete under motorhuven ger upp till 1 200 lumen. Den här starka lampan med 120° spridningsvinkel lyser upp hela motorrummet. Sätt fast på bilen med utdragningsbara krokar och välj bland kabel- eller sladdlös användning. Läs mer om produkten

LED Professional Work Light CBH 51 LED-hybridlampa i aluminium för motorhuven

32 högkvalitativa lysdioder, Två lägen: med kabel eller sladdlös, 1 200 lm och 120° spridningsvinkel, Integrerad teleskopkrok LPL45X1 Hitta liknande produkter

Se bättre, arbeta bättre

Kabel- och sladdlös, professionell belysning för motorhuven

 • Besegra mörkret med starkt, naturligt ljus

  Besegra mörkret med starkt, naturligt ljus

  Den professionella LED-lampa Philips CBH51 för motorhuven har 32 kraftfulla lysdioder, vilket ger ett intensivt vitt ljus och en stark, vid stråle för att besegra mörkret. Det naturliga, vita ljuset på 6 000 K är skapat för att ge dig god sikt när du arbetar, och är skonsamt för ögonen för att motverka trötthet.

 • 32 högkvalitativa lysdioder lyser med upp till 1 200 lumen

  32 högkvalitativa lysdioder lyser med upp till 1 200 lumen

  Philips CBH51 är utrustad med 32 högkvalitativa vita lysdioder och erbjuder ett praktiskt Dual Power-läge. Boost-läget ger dig ett kraftfullt ljusflöde på 1 200 lumen, vilket hjälper dig att se de allra minsta detaljerna. Och om du använder lampan urkopplad under en längre tid kan du välja Eco-läget för att spara på batteriet. Med ett minskat ljusflöde på 500 lumen får du ändå ett högkvalitativt klart ljus i upp till 5,5 timmar.

 • Se alla detaljer med 120° spridningsvinkel

  Se alla detaljer med 120° spridningsvinkel

  Philips CBH51 ger en bred spridningsvinkel på 120°, perfekt för att lysa upp hela arbetsplatsen. Med den här breda, starkt lysande ljusstrålen ser du varje liten detalj när du arbetar.

 • Arbeta flexibelt med upp till 5,5 timmars sladdlös användning

  Arbeta flexibelt med upp till 5,5 timmars sladdlös användning

  Måste du röra dig runt i verkstaden när du arbetar? Inga problem. Ta bara bort kabeln från Philips CBH51. Batteriet med lång livslängd ger dig 5,5 timmars kontinuerlig användning utan sladd.

 • Kraftig kabel på 5 meter för tuffa verkstadsmiljöer

  Kraftig kabel på 5 meter för tuffa verkstadsmiljöer

  För långa användningsperioder är Philips CBH51 utrustad med en lång och kraftig 5-meters kabel för kontinuerlig belysning när du arbetar. Precis som själva lampan är kabeln byggd för att klara tuffa verkstadsmiljöer och är motståndskraftig mot olika kemikalier, som kolväten.

 • Kraftigt aluminiumhölje för hög stöttålighet – IK07

  Kraftigt aluminiumhölje för hög stöttålighet – IK07

  I enlighet med den internationella IK07-standarden för stöttålighet har Philips CBH51 ett kraftigt aluminiumhölje utformat för att klara av de tuffaste arbetsmiljöerna. Eftersom vi vet att även väldigt försiktiga arbetare tappar sina verktyg då och då.

 • Striltät och dammskyddad – IP54

  Striltät och dammskyddad – IP54

  Philips CBH51 uppfyller den internationella kapslingsklassningen IP54. Lampan är byggd med noggranna tillverkningsprocesser och flera tätningsprocesser och är mycket motståndskraftig mot vattenstänk och damm.

 • Tål kemiska lösningsmedel och industrimedel

  Tål kemiska lösningsmedel och industrimedel

  Philips CBH51 är mycket motståndskraftig mot de flesta kemikalier och industrimedel och är byggd för att klara de tuffaste verkstadsmiljöerna.

 • Utdragbart fäste som sträcks ut från 1,1 till 1,8 meter

  Utdragbart fäste som sträcks ut från 1,1 till 1,8 meter

  Philips CBH51 levereras med ett helt integrerat teleskopfäste, som kan sträckas ut från 1,1 till 1,8 meter. Krokarnas insida är täckta med gummi så du behöver inte oroa dig för att repa bilen. Och för bättre sikt kan du även vrida lampan 360° när den hålls på plats av fästkrokarna.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av