Bärbar DVD-spelare med dubbla skärmar

  Bärbar DVD-spelare med dubbla skärmar

  Titta på film och spela spel på resan

  Njut av underhållning i bilen! Philips PD7032T har två 7-tums/18 cm TFT LCD-skärmar som gör att du kan hänge dig åt dina DVD-/DivX®-filmer, musik och foton. 2 spelkontroller innebär dubbelt så mycket skoj på vägen. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bärbar DVD-spelare med dubbla skärmar

7-tums LCD, TUV, Dubbla skärmar PD7032T/12 Hitta liknande produkter

Titta på film och spela spel på resan

med TUV-godkänt bilfodral

 • Biladapter och monteringsrem medföljer

  Biladapter och monteringsrem medföljer

  Praktiska tillbehör för användning i bilen medföljer och ger en förhöjd filmupplevelse på vägen. Med hjälp av biladaptern kan du strömförsörja den bärbara DVD-spelaren via cigarettändaren. Monteringsremmen gör att du kan fästa spelaren till nackstödet så att passagerarna kan titta på filmen. Så här lätt har det aldrig varit att montera en bärbar spelare.

 • MP3-CD, CD och CD-RW-uppspelning

  MP3-CD, CD och CD-RW-uppspelning

  MP3 är en revolutionerande komprimeringsteknik där stora digitala musikfiler kan göras upp till 10 gånger mindre utan att ljudkvaliteten försämras i någon större utsträckning. På en enda CD kan du lagra upp till 10 timmar musik.

 • Visa JPEG-bilder från en bildskiva

  Visa JPEG-bilder från en bildskiva

  Visa JPEG-bilder som du sparat på skivan. Återupplev dina favoritögonblick med familj och vänner närhelst du vill!

 • Kompatibel med DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Kompatibel med DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Den här portabla DVD-spelaren från Philips är kompatibel med de flesta DVD- och CD-skivorna som finns på marknaden. DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, och CD – alla spelas upp på DVD-spelaren. DVD+/-R är ett förkortat skrivsätt för en DVD-enhet som kan spela upp bägge av de vanliga inspelningsbara DVD-formaten. DVD+/-RW hanterar likaså även de bägge vanliga omskrivningsbara skivtyperna.

 • 17,8 cm (7") TFT LCD-färgskärm för visning med hög kvalitet

  17,8 cm (7") TFT LCD-färgskärm för visning med hög kvalitet

  Den högupplösta LCD-färgskärmen gör bilder levande, så du kan visa upp dina bästa foton, filmer och låtar i lika naturligt rika detaljer och levande färger som från en högkvalitativ utskrift.

 • DivX Certified för standarduppspelning av DivX-video

  Med funktioner för DivX® kan du spela upp DivX-kodade videor och filmer från Internet, inklusive köpfilmer. DivX-medieformatet är en MPEG4-baserad videokomprimeringsteknik som du kan använda till att spara stora filer som filmer, filmklipp och musikvideor på skivor som CD-R/RW och inspelningsbara DVD-skivor eller USB-lagringsenheter och övriga minneskort för uppspelning på din DivX Certified® Philips-enhet.

 • Fullständig återupptagning efter strömavbrott

  DVD-videospelaren kommer ihåg när du slutade titta senast om du stänger av den direkt eller om strömförsörjningen bryts. Om du inte byter skiva återupptar spelaren filmen där du slutade senast när du matar in skivan igen. Det gör livet enklare!

 • Nätadapter medföljer

  Den här bärbara DVD-spelaren levereras med en nätadapter. Sätt i adaptern i ett vägguttag och förse spelaren med ström på en gång.

 • Spel-CD medföljer för snabb underhållning

  Den här spelaren levereras med en CD med bonusspel för extra nöje. Sätt bara in en spel-CD i diskenheten och kör igång underhållningen på stört.

Visa alla specifikationer
 • DivX, DivX Certified och associerade logotyper är varumärken som tillhör DivXNetworks, Inc. och används under licens.
 • Fodralet som förpackning uppfyller kraven i Annex IV enligt ECE-förordning R21.01 enligt testning genomförd av TUV Rheinland (testrapportnummer: 85-R21-1410/11)

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av