1
Smärtlindring

BlueTouch

Appkontrollerad smärtlindringsplatta

  BlueTouch

  Appkontrollerad smärtlindringsplatta

  Naturlig smärtlindring utan läkemedel – för muskelvärk i ryggen

  I Philips BlueTouch används en innovativ blåljusbehandling med dubbelverkande effekt. Den ger lugnande värme och stimulerar kroppens frigörande av kväveoxid, vilket ökar det lokala blodflödet och stimulerar kroppens naturliga återhämtningsförmåga. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 2 590,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Naturlig smärtlindring utan läkemedel – för muskelvärk i ryggen

I Philips BlueTouch används en innovativ blåljusbehandling med dubbelverkande effekt. Den ger lugnande värme och stimulerar kroppens frigörande av kväveoxid, vilket ökar det lokala blodflödet och stimulerar kroppens naturliga återhämtningsförmåga. Läs mer om produkten

Rekommenderat pris: 2 590,00 kr

BlueTouch Appkontrollerad smärtlindringsplatta

Innovativ blå LED-teknik, Mot ryggont samt muskelvärk i ryggen, Kompatibel med iOS och Android, Innehåller rem för övre delen av ryggen PR3741/00 Hitta liknande produkter

Naturlig smärtlindring utan läkemedel – för muskelvärk i ryggen

Kliniskt testad* smärtlindringsbehandling med blått ljus

 • Unikt med blått LED-ljus för att öka det lokala blodflödet

  Unikt med blått LED-ljus för att öka det lokala blodflödet

  BlueTouch-plattan innehåller 40 blå lysdioder som skapar terapeutiskt ljus. Blått ljus ger värme och stimulerar kroppens naturliga utsläpp av kväveoxid. Tillsammans leder det till ett högre blodflöde, som i sin tur förbättrar näringsämnen och syretillförsel och avlägsnar metaboliter. Detta stöder återställningsprocessen för berörda muskler i behandlingsområdet.

 • Extra lugnande värmeeffekt för smärtlindring i ryggen

  Extra lugnande värmeeffekt för smärtlindring i ryggen

  BlueTouch ger även välgörande värme som lugnar muskler för smärtlindring i ryggen och ger den som använder plattan en känsla av välbefinnande.

 • Använd behandlingsappen för full kontroll med en smart enhet

  Använd behandlingsappen för full kontroll med en smart enhet

  Philips BlueTouch styrs med vår särskilt utformade app för att göra det enkelt att välja och styra smärtlindringen. Behandlingsappen finns för smartphone och surfplatta och är kompatibel med iOS 7 till iOS 10 och med Android 4.4 Kitkat till Android 7.

 • Korta behandlingstider, tre intensitetsnivåer

  Korta behandlingstider, tre intensitetsnivåer

  Philips BlueTouch kan användas upp till två gånger om dagen. Längden på varje behandling beror på vilken intensitetsnivå som är vald. I läge 1 (skonsam) ska enheten användas i högst 30 minuter, i läge 2 (medel) i 20 minuter och i läge 3 (intensivt) i 15 minuter per behandling. Intensitetsnivåer kan väljas för att passa dina önskemål. De skiljer sig åt i ljusintensitet och temperatur. Tack vare verkningssättet för blått LED-ljus, kan BlueTouch bidra till effektiv smärtlindring i ryggen när de används varje dag.

 • Information om kontraindikationer i användarhandboken

  Använd inte BlueTouch om du har någon av de kontraindikationer som anges i användarhandboken. Läs hela översikten i användarhandboken. Några exempel: Om du har en känd solöverkänslighet, eller om du använder steroider. Det här läkemedlet gör huden mer känslig för irritation. Om du har en implanterad medicinsk enhet (skruvar osv. ) i eller i närheten av behandlingsområdet eller en aktiv implantation, t.ex. pacemaker, defibrillator, neurostimulator, cochleaimplantat, aktiv medicinövervakningsenhet i kroppen eller om du är gravid

 • Använder värme och den naturliga läkande effekten hos blått ljus

  Philips BlueTouch använder värme och aktiverar naturliga läkande processer med blått ljus för att lindra ryggsmärta utan mediciner.

 • Behandling utan mediciner

  Den största fördelen med terapi med blått LED-ljus ligger i dess naturliga karaktär. Den blå lampan stimulerar kroppens egna processer. När det blå LED-ljuset träffar huden, frigörs kroppens egna reserver med kvävemonoxid (NO)-molekyler och transporteras till musklerna som orsakar ryggsmärtorna. Den här lilla molekylen har en fantastisk effekt: smärtan i ryggen lindras naturligt.

 • Spåra framsteg med behandlingarna i en dagboksöversikt

  I behandlingsappen finns en behandlingsdagbok. Med ett tryck på en knapp får du en omfattande översikt över din personliga behandlingshistorik. Du kan använda den här översikten för att optimera smärtbehandlingen för ryggen.

 • Testa den: 30 dagars pengarna tillbaka-garanti

  Se själv hur det fungerar och testa Philips BlueTouch! Testa den i minst två veckor för optimal effekt. Om du inte är nöjd kan du få tillbaka pengarna inom 30 dagar efter inköpsdatum.

 • Känn resultat inom en till två veckor

  Rekommenderad användning är två gånger om dagen i upp till 30 min. Känn resultat inom en till två veckor.

Visa alla specifikationer
 • Prof. Dr. Hubert J. Bardenheuer (universitetskliniken i Heidelberg i Tyskland), 24th Interdisciplinary Congress on Pain Therapy and Palliative Care, Frankfurt/Main, Tyskland, föreläsning den 7 mars 2013 om användningen av BlueTouch för kronisk ryggsmärta i muskulatur/skelett.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av