Pronto

Utökat nätverk

  Pronto

  Utökat nätverk

  Utformad av installatörer, tillverkad av Philips

  TSU9200 kan anpassas till fullständig kontroll där fri sikt saknas via ytterst tillförlitlig digital RF. Den särskilda förlängaren RFX9200 har adresserbara IR-portar. Dess smidiga, subtila design lämpar sig för vägg- och skåpplacering.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Utformad av installatörer, tillverkad av Philips

 • Avancerad anslutning: adresserbara IR-portar

  Med adresserbara IR-portar kan du kontrollera samma typ av enheter i ett rack en och en (via samma räckviddsförlängare). Det är vanligtvis fallet med flera digitaldekodrar som distribuerar innehåll i hela huset. Varje enhet har sin egen särskilda IR-port. Det innebär att enheten endast tar emot de IR-koder som är avsedda för den här enheten och inte för någon annan. Utan adresserbara IR-koder tar alla enheter alltid emot alla utskickade IR-koder.

 • Unikt Pronto-protokoll garanterar förstklassig kontroll

  Pronto-systemet använder WiFi-standarden för trådlös kontroll, men har lagt till ytterligare ett smart protokoll som garanterar tillförlitlig och regelbunden exekvering av IR-koder och makron.

 • Funktionen för smart återkoppling ger systeminformation direkt

  Prontos smarta tvåvägsprotokoll styr kommandon som skickas från Prontos kontrollpanel till räckviddsförlängarna. Varje räckviddsförlängare godkänner exekveringen, och användaren informeras om ett kommando inte kan utföras.

 • Sänder IR-koder upp till 1 MHz

  Den kraftfulla IR-kretsen kan överföra nästan vilken IR-kod som helst. Många fjärrkontrollsystem är begränsade till 125 kHz, men Pronto-räckviddsförlängaren kan skicka IR-frekvenser upp till 1 MHz.

 • Klar att använda i fristående läge

  Räckviddsförlängaren fungerar snabbt och enkelt i fristående läge, och inga särskilda inställningar krävs. När kryptering eller fast IP önskas är den interna webbläsaren tillgänglig via en stationär eller bärbar dator.

 • Kompakt hölje för bord

  Det kompakta och lätta höljet passar överallt och kan enkelt döljas bakom annan utrustning.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av