Pronto

Signalförlängare

  Pronto

  Signalförlängare

  Utökad räckvidd, tillförlitlig kontroll

  Den lättinstallerade signalförlängaren för Pronto och ProntoPro garanterar i princip störningsfri användning av flerrumskonfigurationer eller miljöer som inte är inom synhåll.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Utökad räckvidd, tillförlitlig kontroll

 • Utbyggnadsmodul för IR (tillval) styr dold utrustning

  En infraröd utbyggnadsmodul gör att du kan kontrollera traditionell IR-utrustning via ett radiofrekvensnätverk.

 • Radiofrekvenser fungerar genom väggar och från andra rum

  En radioteknik som gör att du kan styra komponenter som inte är inom synhåll, t.ex genom väggar och andra hinder. Det finns två typer av RF som används i fjärrkontroller RF till komponent och RF till infrarött.

 • Justerbar antenn för säker placering av signalförlängaren

  En separat justerbar antenn fastställer den mest tillförlitliga placeringen av en signalförlängare, och möjliggör därför i princip störningsfri användning av flerrumssystem eller enheter i dolda miljöer. Antennen har en inbyggd störningsindikator som blinkar när en annan signalenhet eller störningskälla hittas (t.ex. en mikrovågsugn). Ju starkare indikatorn blinkar desto mindre tillförlitlig är antennens placering.

 • Indikator som känner av signalstörningar

  En störningsindikator är en röd blinkande lampa som indikerar störningskällor i hemmet som kan störa användandet av en signalförlängare. Indikatorn är inbyggd i antennen och börjar blinka så fort antennen känner av störningar från signalenheter som inte är signalförlängaren eller från andra enheter, t.ex. mikrovågsugnar. Ju starkare lampan blinkar desto mindre tillförlitlig är antennens position, vilket gör signalförlängaren mindre användbar.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av