Avent

Philips Avent

Smart örontermometer

  Philips Avent

  Smart örontermometer

  Mäter och registrerar barnets temperatur

  Med Philips Avent smarta örontermometer är det enkelt och snabbt att ta tempen och spara den direkt i din mobil eller tablet med uGrow-appen. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 799,00 kr
 • Mäter och registrerar barnets temperatur

  Play Pause
 • Mäter och registrerar barnets temperatur

  Play Pause

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Avent Smart örontermometer

Ansluten till uGrow, Snabb och noggrann, Bekväm och lättanvänd SCH740/21 Hitta liknande produkter

Mäter och registrerar barnets temperatur

Noggrann, snabb, uGrow-ansluten örontermometer

 • En del av uGrow-familjen av anslutna produkter

  En del av uGrow-familjen av anslutna produkter

  Den smarta örontermometern från Philips Avent ansluts till vår uGrow-app. Det är världens första medicinska app för barn som ansluts till enheter för att ge dig råd om det som är viktigt. Med uGrow kan du upptäcka vad som är bäst för att ditt barn ska få en hälsosam utveckling.

 • Följ och få en bättre förståelse för barnets temperatur

  Följ och få en bättre förståelse för barnets temperatur

  Philips Avent smarta örontermometer tar snabbt och exakt tempen och upprättar en kroppstemperaturhistorik i uGrow-appen som du enkelt kan dela med läkaren.

 • Enbart ett tryck ger dig exakt avläsning på 2 sekunder

  Enbart ett tryck ger dig exakt avläsning på 2 sekunder

  Det kan vara svårt att hålla barnet stilla tillräckligt länge för att få en exakt avläsning. Philips Avent smarta örontermometer löser det här problemet genom att den är särskilt utformad för att vara enkel och snabb. Med bara en knapptryckning får du en avläsning på 2 sekunder.

 • Exakta resultat ± 0,2 °C/± 0,4 °F

  Exakta resultat ± 0,2 °C/± 0,4 °F

  Kroppstemperaturen kan mätas på fem platser: munnen, örat, armvecket, pannan och ändtarmen. Mätning i örat (kallas även tympanisk mätning) eller ändtarmen är mest exakt.* Philips Avent smarta örontermometer använder mätning i örat som ger exakta avläsningar som du kan känna dig trygg med. Våra undersökningar har visat att den här termometern ger avläsningar av medicinsk kvalitet med en noggrannhet på ± 0,2 °C eller ± 0,4 °F inom intervallet 32,4 °C–42,9 °C (90,3 °F–109,2 °F). Reflekterar kroppens inre temperatur.*

 • Röd LED-skärmring för snabb indikation av hög temperatur

  Röd LED-skärmring för snabb indikation av hög temperatur

  Philips Avent smarta örontermometer har en tydlig LCD-skärm så att du snabbt kan se om temperaturen är på en normal* eller förhöjd nivå. Ljusringen lyser rött vid en temperatur på 38,0 °C (100,4 °F) och högre*.

 • Utformad för enkel och bekväm mätning i örat*

  Utformad för enkel och bekväm mätning i örat*

  Med den smarta örontermometern från Philips Avent kan du ta barnets temperatur snabbt och enkelt. Se först till att sensorn är ren och torr. Tryck sedan på strömknappen och dra försiktigt barnets öra bakåt så att hörselgången är rak. För in termometern så att dess topp pekar mot trumhinnan och tryck på knappen igen. Termometern är kompakt och smidig och har en sondspets som är lämplig för alla åldrar.

 • Visar resultat i Celsius och Fahrenheit

  Visar resultat i Celsius och Fahrenheit

  Oavsett om du använder Celsius eller Fahrenheit ger Philips Avent smarta örontermometer dig de resultat du behöver i den enhet du vill använda.

 • Ansluts med Bluetooth® Smart till uGrow-appen

  Ansluts med Bluetooth® Smart till uGrow-appen

  Philips Avent smarta örontermometer ansluts med Bluetooth® Smart till din mobila enhet. Fungerar med: iPhone: version iOS8.1/iPhone 5s och senare; Android™: Android™ 4.4 KitKat och senare.

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris
 • Källor: Herzog, L., & Phillips, S. G. (2011). Addressing concerns about fever. Clinical Pediatrics, 50(5), 383–390.
 • McCallum, L., & Higgins, D. (2011). Measuring body temperature. Nursing Times, 108(45), 20–2.
 • Normalt temperaturintervall skiljer mellan olika åldersgrupper. 38,0 °C (100,4 °F) är fortfarande inom normalt temperaturintervall för spädbarn.
 • Chamberlain, J.M., et al., Determination of Normal Ear Temperature with an Infrared EmissionDetection Thermometer, Annals of Emergency Medicine, januari 1995, vol. 25, s. 15–20.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av