1

Trådlösa Bluetooth®-hörlurar

  -{discount-percentage}%

  Trådlösa Bluetooth®-hörlurar

  Högupplöst ljud

  Bluetooth-anslutningen i Philips SHB9250 gör att du slipper sladdar – utan att ljudkvaliteten behöver betala priset. Ljudet är kristallklart och basen är fyllig. Det är enkelt att växla mellan musik och samtal, och tack vare de sköna öronsnäckorna är du alltid bekväm. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Högupplöst ljud

Bluetooth-anslutningen i Philips SHB9250 gör att du slipper sladdar – utan att ljudkvaliteten behöver betala priset. Ljudet är kristallklart och basen är fyllig. Det är enkelt att växla mellan musik och samtal, och tack vare de sköna öronsnäckorna är du alltid bekväm. Läs mer om produkten

Trådlösa Bluetooth®-hörlurar

40 mm högtalarelement/sluten baksida, On-ear, Mjuka öronkuddar SHB9250/00 Hitta liknande produkter

Högupplöst ljud

med digital basförstärkning

 • Justerbara öronsnäckor och huvudband för perfekt passform

  Justerbara öronsnäckor och huvudband för perfekt passform

  Hörlurarna är ergonomiskt utformade för att passa perfekt tack vare de justerbara öronsnäckorna och huvudbandet – för äkta komfort och säkerhet var du än är.

 • Ergonomisk kuddprofil för långvarig komfort

  Ergonomisk kuddprofil för långvarig komfort

  Ergonomiska kuddar är tillverkade i mjukt skum och ger perfekt ljudförsegling och en suverän långvarig komfort. En noggrant justerad klämstyrka garanterar säker passform och optimal ljudupplevelse i timmar.

 • Bluetooth-teknik för trådlös frihet och bekvämlighet

  Bluetooth-teknik för trådlös frihet och bekvämlighet

  Para ihop din hörlurar med valfri Bluetooth-enhet för kristallklar musikunderhållning – trådlöst. Även när batterierna tar slut så fortsätter musikupplevelsen. Anslut bara kabeln och låt musiken flöda.

 • Design med sluten baksida för optimerad ljudisolering

  Design med sluten baksida för optimerad ljudisolering

  Den slutna baksidan isolerar din musik från alla yttre ljud, så att du kan njuta av alla fina detaljer i originalinspelningen och fylligt basljud.

 • NFC-anslutning med en tryckning för enkel ihopparning

  NFC-anslutning med en tryckning för enkel ihopparning

  Automatisk aktiveringsenhet med enkel NFC-ihopparning så att du kan ansluta dina Bluetooth-hörlurar till alla Bluetooth-aktiverade enheter – med bara en knapptryckning.

 • Följsamma och användarvänliga smarta touch-kontroller

  Följsamma och användarvänliga smarta touch-kontroller

  De smarta touch-kontrollerna är följsamma och användarvänliga och möjliggör rörelsekontrollerad volym, framåt, bakåt, spela upp, pausa och besvara samtal.

 • Trådlös kontroll av både musik och samtal

  Trådlös kontroll av både musik och samtal

  Para bara din smarta enhet med dina hörlurar via Bluetooth och upplev friheten att lyssna på musik och ta telefonsamtal med kristallklart ljud – utan krångel med sladdar. Med de intuitiva knapparna kan du spela upp musik och hantera inkommande eller utgående samtal med bara en knapptryckning.

 • Multi-punkt spelar upp musik och samtal på två enheter samtidigt

  Multi-punkt spelar upp musik och samtal på två enheter samtidigt

  Med multi-punkt kan du ansluta dina Philips Bluetooth-hörlurar med två Bluetooth-aktiverade enheter samtidigt. Du parar bara ihop de två enheterna och kan sedan ta del av filmer och musik samtidigt som du svarar på samtal däremellan.

 • Högupplöst ljud återger musiken i dess renaste form

  Högupplöst ljud återger musiken i dess renaste form

  Högupplöst ljud ger bäst ljudegenskaper och återger originalstudioinspelningar mer troget än CD-format i 16 bitar/44,1 kHz. Den orubbliga kvaliteten gör högupplöst ljud till den perfekta följeslagaren för musikälskaren. Hörlurarna uppfyller de strikta standarder som krävs för en kvalitetsstämpel för högupplöst ljud.

 • 40 mm neodymhögtalarelement för djup bas och klart ljud

  40 mm neodymhögtalarelement för djup bas och klart ljud

 • Platt vikbar design som gör hörlurarna enkla att förvara och ta med sig

  De smart designade Bluetooth-hörlurarna ger dig en fantastisk upplevelse när du är ute eftersom de enkelt kan fällas ihop och ta med sig. Det genomtänkta komponenturvalet, inklusive gångjärnen, gör att hörlurarna är enkla att bära med sig och utmärkta att ha med på resan.

 • Aktivera Siri och Google Now genom att trycka på knappen på höljet

  De senaste Philips Bluetooth-hörlurarna är nu kompatibla med Siri och Google Now. Tryck bara på knappen på öronkåpan för att aktivera Siri på iPhone eller Google Now på Android-enheter.

Visa alla specifikationer
 • Det faktiska resultatet kan variera
 • När du använder den medföljande kabeln till hörlurarna

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av