Universalfjärrkontroll

  TV all

  Universalfjärrkontroll

  Lyser i mörkret!

  En tålig och lättanvänd universalfjärrkontroll som är perfekt som ersättning för gamla, borttappade eller trasiga fjärrkontroller. Den fungerar med de flesta TV-märken och är klar att användas med TV från Philips. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lyser i mörkret!

Fungerar med fler än 800 märken

 • Supporthjälp via anpassad webbplats

  Anpassad supporthjälp för fjärrkontrollen. Alla koder för alla fabrikat finns tillgängliga på Philips webbplats för supporthjälp.

 • Den perfekta fjärrkontrollen med alla viktiga kontrollfunktioner för TV

  Du kan ersätta din trasiga eller försvunna TV-fjärrkontroll med den här lättanvända fjärrkontrollen med stora knappar för kanalbyte och volyminställning.

 • Stora knappar förbättrar användbarheten och läsbarheten

  Stora knappar på fjärrkontrollen gör att det blir lättare att läsa etiketterna. Dessutom är det enklare att trycka på knapparna eftersom de är 2 mm större än vanliga fjärrkontrollknappar.

 • Skyddskant för ökad komfort och fast grepp

  Den särskilda gummikanten ger ett extra skydd som minskar risken för att du ska tappa eller ha sönder fjärrkontrollen. Dessutom får du ett bättre grepp om fjärrkontrollen vilket ökar komforten.

 • Lyser i mörkret tack vare en särskilt utformad ytbehandling

  En särskilt utformad genomskinlig ytbehandling som läggs till på gummidelen ger en självlysande effekt i mörker. Därför kan du enkelt hitta produkten även när det är mörkt.

 • Förprogrammerad för att användas med Philips-produkter

  Om du har produkter från Philips kan du använda universalfjärrkontrollen utan programmering, eftersom alla knappar är förinställda för Philips.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av