Prestigo

Universalfjärrkontroll

  Prestigo

  Universalfjärrkontroll

  Maximal funktionalitet. Minimalt med krångel.

  Ikoner i fullfärg för enkel navigering och enkla val. Styr upp till åtta enheter, t.ex. TV, DVD(R)-HDD, video, satellit, tuner, kabel.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Maximal funktionalitet. Minimalt med krångel.

 • Lättläst 3,6 cm (1,4") LCD-färgskärm

  En 3,6 cm (1,4") (96 x 67 bildpunkter) LCD-färgskärm gör innehållet på skärmen lättläst.

 • Manövervridknapp för snabb menynavigering

  En manöverknapp med vridbart hjul gör att du kan navigera genom installationsmenyn och enhetssidorna, både med- och moturs.

 • En fjärrkontroll till TV, VCR, sat.mott., DVD, radio, CD, stereo, mottagare

  Nu är det enklare än någonsin att hantera hemmabion. Med en enda lättanvänd fjärrkontroll kan du styra din TV, VCR, DVD, radio, satellitmottagare, digitaldekoder, CD-spelare och stereo, oberoende av fabrikat och modell. Du behöver bara trycka på en knapp för att kunna titta på dina favoritfilmer.

 • Ingen handbok behövs för installationen

  Till skillnad från andra universella fjärrkontroller, där du måste ange en 3-siffrig kod för att identifiera märke och apparat, innehåller den här fjärrkontrollen stegvisa instruktioner på enheten för att installera utrustningen, oavsett märke.

 • Praktisk inlärning av IR-koder från en annan fjärrkontroll

  IR-signaler kan överföras från en fjärrkontroll till en annan och sedan användas i den mottagande fjärrkontrollen. När enhetskoder inte är inkluderade i den inbyggda databasen kan du överföra dem från den ursprungliga fjärrkontrollen genom att helt enkelt peka på den.

 • Utförlig databas med IR-koder för de flesta enheter och fabrikat

  Databasen för generella IR-koder är ett bibliotek med ID-koder för olika fjärrkontroller. Detta gör att du kan använda en fjärrkontroll för att styra din utrustning utan att först överföra ID-signalerna till fjärrkontrollen. Välj önskade IR-koder i databasen så kan du styra nästan alla ljud-/videosystem på marknaden i dag, oavsett modell eller märke.

 • Lägg enkelt till och märk extrafunktioner

  Förbättrad metod för tillägg och märkning av funktioner så att du kan lägga till extrafunktioner enklare och snabbare. Inga saknade funktioner i fortsättningen, alltså.

 • Åtgärder för att styra flera enheter med en knapptryckning

  Istället för att hantera dina komponenter en och en kan du med aktivitetsbaserad styrning slå ihop vanliga funktioner till åtgärder som "se på film" eller "lyssna på CD". När du väljer "se på film" innehåller en knapp alla nödvändiga kommandon för att börja se på film (slå på TV:n, slå på förstärkaren och välja rätt ingång, slå på DVD-spelaren och starta uppspelningen) istället för att du måste trycka på varje enhet, t.ex. DVD-spelaren, TV:n och multimediemottagaren.

 • LCD-skärm med bakgrundsbelysning när det är mörkt

  Bakgrundsbelysning lyser upp LCD-displayen eller knappsatsen så att de går lättare att använda i mörker. De två vanligaste typerna av bakgrundsbelysning är LED och EL (elektroluminescens). Fjärrkontroller där LED-tekniken används är vanligtvis ljusstarka men ojämna med en gul eller grön färg, medan EL-paneler har jämnare färgnyanser i blått, vitt och grönt.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av