1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Få exakt den support du behöver
  Letar du efter en särskild lösning för din produkt?

  Min Philips-trimmer trimmar håret ojämnt

  Uppdaterades 2022-07-04
  Om din Philips-trimmer trimmar skägget eller håret ojämnt kan du prova våra felsökningsråd för att åtgärda det här problemet.

  Titta på videon nedan för att se hur du använder Philips senaste skäggtrimmer Prestige som har en unik inbyggd kam. Tänk på att rakapparatens funktioner varierar beroende på modelltyp.
  Play Pause

  Kammen är inte ordentligt fastsatt

  Det är viktigt att trimsaxen eller trimkammen som du använder med trimmern är ordentligt fastsatt på enheten. Om tillbehören inte är rätt placerade kan det hända att trimmern inte fungerar eller att den ger oönskat resultat.
   

  Du trycker för hårt på trimmern

  Om du trycker trimmern för hårt mot hårbotten eller huden kan du av misstag ändra inställningarna till högt eller lågt eller trycka ojämnt. Det kan resultera i ojämn klippning.

  För att få bästa möjliga trimningsupplevelse ska du se till att trimmern har full kontakt mot huden och röra den jämnt och försiktigt.
  Använda Philips-trimmern

  Du flyttar trimmern i en riktning

  För bästa resultat ska du se till att trimma håret mot hårets växtriktning. När du trimmar håret är det viktigt att komma ihåg att håret växer i olika riktningar.

  För att få en jämn trimning ska du därför prova att flytta trimmern i olika riktningar (uppåt, nedåt och tvärs över) så att den täcker hela håret.

  Du klipper vått hår

  Det är svårare att trimma vått hår eftersom håret tenderar att fastna mot huden och missas av enheten. Därför rekommenderar vi att du klipper håret när det är helt torrt.

  Du använder fel tillbehör

  Din Philips-trimmer kan levereras med olika tillbehör som kan användas på hår och skägg. Det är viktigt att använda rätt tillbehör på motsvarande område.

  Ansiktsbehåring är vanligen styvare än hår på huvudet. Därför är skäggtillbehöret endast avsett för och testat på skägg.

  Trimsaxen och kammen på en skäggtrimmer är vanligtvis mindre än på en hårklippare. Det gör att du enkelt når svåråtkomliga områden, som under näsan.

  För en jämn trimning ska du därför se till att du använder rätt tillbehör.

  Om du fortfarande inte är nöjd med din Philips-trimmers resultat kan du kontakta oss för att få mer hjälp.
  Philips-trimmertillbehör för ansikte och huvud

  Fel längdinställning

  Det är inte alla skäggtrimrar som är helt optimerade för att trimma mycket långa skägg (>10 mm) och fler drag behövs för ett perfekt resultat. 
   

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.