0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Philips support

  Min Philips-rakapparat fungerar inte

  Publicerad på 21 december 2023
  Följ felsökningsstegen nedan om din Philips-rakapparat inte fungerar eller slås på när du trycker på strömknappen.

  Följ stegen i den ordning som anges.
  Om du inte rengör din Philips-rakapparat regelbundet kan hår och skräp samlas runt rakhuvudena. Den här ansamlingen kan minska prestandan och förhindra att rakhuvudena snurrar.

  Varje rakhuvud består av en klippenhet och ett skydd. Rengör rakapparaten genom att ta isär rakhuvudena och rengöra varje klippenhet och skydd enskilt. Se användarhandboken för detaljerade instruktioner.

  Videon nedan ger allmän vägledning gällande hur du rengör din Philips-rakapparat, vilket du kan tillämpa på alla rakapparatsmodeller.
  Symbol för påminnelse om rengöring av Philips-rakapparaten
  Låg batterinivå kan minska rakprestandan och förhindra att rakapparaten slås på.

  De flesta Philips-rakapparater har ett inbyggt laddningsbart batteri. Om rakapparaten inte slås på ska du ladda den i minst två timmar och sedan försöka igen.

  Av säkerhetsskäl kan många rakapparater inte användas när de är anslutna till ett eluttag. Ta bort laddningskabeln från rakapparaten innan du försöker slå på den.
  Om du nyligen har tagit isär din Philips-rakapparat för att rengöra den ska du kontrollera att du har monterat ihop alla delar korrekt.

  Se avsnittet Byta ut rakhuvudena i användarhandboken för detaljerade instruktioner.

  Videon nedan ger allmän vägledning som du kan tillämpa på alla rakapparatsmodeller.
  Många Philips-rakapparater har ett inbyggt reslås som förhindrar att de slås på av misstag inuti en väska eller resväska.

  Reslåset aktiveras om en liten hänglåssymbol syns på rakapparatens handtag. Inaktivera det genom att hålla strömknappen intryckt i tre sekunder (observera att för S9000-rakapparatsmodeller ska du använda den inbyggda displayen på handtaget för att inaktivera reslåset).
  Reslåssymbol på Philips-rakapparaten
  Om du har följt stegen ovan och Philips-rakapparaten fortfarande inte fungerar kan den ha skadats internt. Klicka här för att begära en reparation eller ett byte.
  Letar du efter något annat?

  Upptäck alla alternativ för Philips support

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.