0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Philips support

  Min Philips-epilator fungerar inte

  Publicerad på 08 August 2023
  De flesta våt- och torrepilatorer kan endast användas utan sladd. Av säkerhetsskäl slås inte dessa epilatorer på när de är anslutna till ett eluttag. Koppla bort epilatorn från eluttaget och försök att slå på den igen. I videon nedan kan du se hur du använder din epilator på torr hud på rätt sätt.
   
  Om du trycker produkten för hårt mot huden kan enhetens interna skyddssystem aktiveras. Om du trycker hårt kan det irritera huden, göra enheten varm eller få den att stängas av. Tryck försiktigt och tryck inte för hårt mot huden. 

  Medan du epilerar ska du sträcka ut huden och flytta epileringshuvudet långsamt över huden så att skivorna fångar upp håret. För bästa resultat ska du flytta apparaten mot hårets växtriktning och se till att huvudet har fullständig kontakt med huden.

  Kontrollera alltid att epileringshuvudet är rent och inte skadat. Se till att batteriet är laddat. I videon nedan kan du se hur du använder din Philips-epilator på våt hud på rätt sätt.
  Om den laddningsbara epilatorn slutar fungera under användning eller är långsammare än vanligt kan det hända att den behöver laddas. Kontrollera epilatorns laddningslampa. Om den blinkar orange betyder det att epilatorn behöver laddas. Ladda epilatorn i minst 1,5 timme och försök sedan använda den igen.

  Observera att laddningsinstruktionerna kan variera beroende på epilatormodell. Detaljerade instruktioner finns i användarhandboken eller kan du kontakta oss.
   
  Se till att eluttaget där du laddar eller kör epilatorn fungerar. Prova att ladda eller köra epilatorn i ett annat eluttag för att se om det fungerar.
  Se till att strömkabeln är helt isatt i det lilla uttaget längst ned på epilatorn. 
   

  Se till att du använder Philips originalladdare och/eller originalkabel som medföljde epilatorn. Om du inte har originalladdaren eller originalkabeln längre kan du köpa en ny i vår Philips-webbutik.

  Något kan ha fastnat i epileringshuvudet, vilket gör att epilatorn slutar fungera. Kontrollera epileringshuvudet och rengör det ordentligt.
  Överbelastningsskyddet kan också aktiveras om du trycker epilatorn för hårt mot huden. Var försiktig och låt den glida över kroppen.

   
  Det kan vara så att överhettningsskyddet på epilatorn har aktiverats. När det händer ser du att de röda lamporna blinkar på epilatorn och den slutar att fungera. 

  I så fall låter du epilatorn svalna och slår på den igen efter cirka en minut. Om den fortfarande inte slås på och de röda lamporna börjar blinka igen betyder det att den inte har svalnat tillräckligt och att du bör vänta lite längre.

   
  Om du har provat tipsen ovan och fortfarande inte är nöjd med resultaten från din Philips-epilator kan du kontakta oss.
   
  Kontakta Philips

  Vi hjälper gärna till

  Letar du efter något annat?

  Upptäck alla alternativ för Philips support

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.