0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Philips support

  Min Philips 4000-dammsugare avger ett ovanligt ljud

  Publicerad på 2021-08-27
  Om din Philips 4000-dammsugare ger ifrån sig ett ovanligt ljud kan du läsa våra felsökningsråd nedan för att åtgärda problemet.
  Kontrollera om något föremål eller skräp har fastnat i munstycket eller röret på Philips 4000-dammsugaren. Luftflödet kan delvis blockeras av ett föremål som fastnat i någon av enhetens delar. Om så är fallet tar du ut föremålet eller skräpet innan du fortsätter dammsuga.
  När du använder ett annat tillbehör än det vanliga märker du eventuellt att Philips 4000-dammsugaren avger ett annat ljud.

  Kontrollera om apparaten låter normalt igen när du slutar använda tillbehöret. Om så är fallet behöver du inte oroa dig för ljudet. Det är normalt.
   
  Om (utlopps)filtret på Philips 4000-dammsugaren är igentäppt kan dammsugaren ge ifrån sig ett ovanligt ljud. Åtgärda det här problemet genom att rengöra filtret i dammbehållaren som sitter i handenheten. 

  En annan anledning till att dammsugaren ger ifrån sig ett ovanligt ljud är att filtret är placerat i fel läge. Kontrollera i så fall att filtren är helt isatta och korrekt placerade.
  Om dammbehållarna i Philips 4000-dammsugaren är fulla kan det leda till att apparaten avger ett ovanligt ljud. Rengör dammbehållarna för att åtgärda detta. 
  Om förklaringarna ovan inte åtgärdar problemet kan det bero på att motorn i Philips 4000-dammsugaren är skadad. I så fall kontaktar du oss för att få ytterligare hjälp.
  Kontakta Philips

  Vi hjälper gärna till

  Letar du efter något annat?

  Upptäck alla alternativ för Philips support

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.