1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  • Fördelar med Philips Shop

  • 30 dagars returgaranti

  • 2 års garanti

  • Fri frakt

  Support

  Välkommen till
  Philips Support


  Hitta svar på vanliga frågor, användarmanualer och tips för din produkt:

  Sök efter din produkt

  Var kan jag hitta modellnumret?

  Eller hitta till din produkt nedanför

  Philips Manualer

  Hitta användarmanual

  Fyll i modellnummer för att söka efter användarmanualer till din Philips-produkt.
  Var kan jag hitta modellnumret?

  Hjälp med din beställning

  Läs mer
  På grund av ett tekniskt problem kan de dröja innan du får en bekräftelse på att din order har registrerats. Om du inte fått en bekräftelse via e-post inom 48 timmar, vänligen kontakta oss. 
  Läs mer
  På grund av ett tekniskt problem kan en leveransbekräftelse via e-post utebli. Din beställning behandlas dock som normalt och kommer att levereras inom den förväntade leveranstiden.
  Läs mer
  För närvarande är leveranstiderna längre än normalt på grund av hög ordervolym. Vi gör vårt bästa för att leverera din beställning så snart som möjligt.
  Läs mer
  Just nu är det många som försöker kontakta oss. Därför kan du behöva vänta lite längre än normalt för att prata med oss. Vänligen försök igen vid en annan tidpunkt. Vi ber om ursäkt för detta! 
  Läs mer
  Återbetalningstiden är för närvarande längre än normalt på grund av hög belastning. Vi gör vårt bästa för att behandla ditt ärende så snabbt som möjligt. Du får en bekräftelse via e-post när din order är behandlad. 
  Läs mer
  På grund av tekniska problem kan du inte handla på vår webbplats just nu. Vi arbetar hårt för att åtgärda problemet, vi ber om ursäkt för detta. Vänligen besök en av våra återförsäljare tills vidare.
  Läs mer
  Just nu underhåller vi sidan, din orderbekräftelse kommer att skickas med en fördröjning. Din order kommer behandlas utan försening. Kontakta oss om du inte fått ett orderbekräftelse inom 48 timmar. 
  Läs mer
  Vi vidtar åtgärder till följd av COVID-19. Läs mer

  Hittar du inte ditt svar? Vårt supportteam finns här för att hjälpa dig.