banner

  Philips MediaSuite

  Få dem anslutna

  bildkvaliteten

  Med den här kraftfulla Professional TV:n från Philips är livlig bildkvalitet bara början


  Oavsett om du driver ett hotell eller konferenscenter kan inbyggd Chromecast och enkel åtkomst till Google Play Butik ge dig den fördel du behöver när det gäller att engagera dina gäster. Ska inte deras upplevelse på ditt företag vara så enkel och smidig som möjligt?

  Det är där Philips MediaSuite kommer in i bilden.

  Tillgänglig från 32-tumsskärmar i FHD till 65-tumsskärmar i 4K eller UHD.

  Nu med Netflix


  Philips MediaSuite TV har Netflix-plattformen. Det innebär att din personal och dina gäster får en optimerad upplevelse som levererar smidig användbarhet, de senaste uppdateringarna och överlägsen tillförlitlighet.

   

  *Netflix kräver operativsystemet Android Pie (9.0) och senare för att fungera. Alla Philips MediaSuite-modeller kan uppdateras till det här operativsystemet kostnadsfritt.

  netflix certified mediasuite

  Intuitiv kontroll


  Styr dina favoritappar som Netflix, YouTube och Google Assistent för snabbare åtkomst med fjärrkontrollen. Gör din upplevelse enklare!

  Smartare med Google Assistent


  Be Google söka efter den senaste storfilmen, streama serier eller öppna multiplayer-spel. Hantera uppgifter och visa din kalender. Eller ställ frågor och se svaren på TV:n.

  hey google logo
  hey google mediasuite

  Upptäck
  alla
  funktioner

  chromecast built-in-appar
  inbyggd chromecast

  Chromecast, inbyggd

  Med inbyggd Chromecast aktiverar du trådlös casting av filmer, presentationer med mera från smarta enheter till dina Android-drivna TV-apparater från Philips. Användarna trycker bara lätt på Chromecast-ikonen på sin mobila enhet för att börja strömma innehåll från hundratals castaktiverade appar, och deras smarta mobila enhet blir fjärrkontrollen. 

  android
  android

  Drivs av Android

  Android-drivna Philips-TV-apparater för professionellt bruk är snabba, mångsidiga och lätta att navigera. TV-apparaterna är optimerade för ursprungliga Android-appar, och du kan även installera webbappar direkt på skärmen. Automatiska uppdateringar ser till att apparna förblir uppdaterade.

  google play store
  google play store

  Google Play Store

  Åtkomst till Google Play Store med en knapptryckning innebär att det är enkelt att lägga till appar, spel, musik, filmer med mycket mer till din professionella Philips-TV. Google Play Store är Googles officiella onlineplattform med Android-appar för Android-enheter.

  ui-anpassning
  ui-anpassning

  UI-anpassning

  Nya Philips MediaSuite erbjuder ett tydligt användargränssnitt (UI) som kan anpassas med ditt eget varumärke!

   

  Lägg till din varumärkeslogotyp och dina färger i sökfältet, så att det blir lättare för andra att komma ihåg dig. 

  MediaSuite-  serien

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.