Låt fantasin flöda

  Philips LED-lösningar: nästa nivå inom digital skyltning

  redo att påverka

  Redo att påverka


  Estetisk skönhet möter mångsidig design. De senaste Philips LED-lösningarna hjälper dig att ligga steget före. Kommunikation på skärmen väcks till liv med otroligt livfulla färger och extremt hög ljusstyrka i allt från snabba videor till statiska bilder.

  Och än bättre – en innovativ kantfri design gör Philips LED-lösningar perfekta för att koppla samman flera enheter så att de bildar en sömlös videovägg i valfri storlek. Gör dig redo för maximal effekt med en skräddarsydd lösning som fängslar och engagerar publiken.

  Prestanda på en helt ny nivå: en ljusare idé för dig

  optimal bildkvalitet

  Optimal bildkvalitet

  En bild säger mer än tusen ord. Det är därför allt innehåll förtjänar den skarpaste och tydligaste upplösningen när det visas på skärmen. Philips LED ger överlägsen svärta och mycket klara färgnivåer för optimala prestanda. Eftersom perfektion ligger i detaljerna kan varje panels kalibreringsinställningar anpassas för vägg-till-kant-korrigering.

  betrodd partner

  Betrodda partner

  Philips Professional Display Solutions Academy säkerställer att alla LED-partner är utbildade produktexperter. Det innebär att endast de bästa lösningsarkitekterna och -teknikerna är certifierade att bli premiumpartner för Philips LED-installationer. Och än bättre är att alla våra LED-produkter är godkända för EMC klass B, CE-UL och europeiska TÜV.

  flexibel montering

  Flexibel montering 

  Det är relativt enkelt att montera en vanlig skärm på väggen. Men LED-installationer kräver lite extra hänsyn. Philips ombesörjer allt från storleken på en skärm till komplexiteten i konstruktionen för att leverera en optimerad installation och konfiguration som enkelt kan underhållas. I varje anpassad lösning kan du förvänta dig tunna paneler, specialframtagen värmeavledning, åtkomst via frontpanelen och en snygg, kantfri design.

  skärmkonfigurationer

  Skärmkonfigurationer

  Det är enklare än någonsin att bygga en bättre skärm. Alla komponenter du behöver ingår i ett lättanvänt paket bestående av kablar, kontrollenheter, kanter och standardförhållanden i FHD och UHD. Paketen levereras i en rad olika storlekar från 110 tum till 880 tum för att skapa den perfekta skärmen, som även inkluderar kanter. Paketen finns i fördefinierade skärmkonfigurationer för startklara installationer.

  led-skärmskontroll

  LED-skärmskontroll

  Vi samarbetar med Novastar, en tillförlitlig global ledare inom kontrollenheter för skärmar, för att ta fram det bästa inom LED-kanaler. Detta säkerställer en optimal upplevelse inklusive skalning, flera videoingångar, FHD- och UHD-kontrollenheter och kanaler som sträcker sig från 6 till 16 med överlägsen kvalitet.

  optimal service

  Optimal service

  Vi är stolta över att Philips är kända för att tillhandahålla högkvalitativa tjänster, lösningar och personlig service för varje enskild kund när så behövs. Från hämtning och returgarantier till kalibreringstjänster efter försäljning. Att gå ett steg längre än branschens förväntningar vad gäller support och vad som ingår är bara ännu en anledning till varför Philips ligger steget före.

  Oändliga möjligheter …

  LED-skärmar – utbud

  Visualisera
  med ARc


  Augmented Reality Configurator gör det enkelt att se hur en anpassad installation från Philips Professional Display Solutions ser ut i alla utrymmen. Den användarvänliga ARc-appen fungerar på alla mobila enheter för att ge en korrekt visualisering av fristående skärmar för digital skyltning och videoväggsinstallationer. Finns att laddas ned i Google Play Butik och App store.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  I understand

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  I understand

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.