0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Hårborttagning på benen

  Hårborttagning på benen - enkel hårborttagning

   

  Hårborttagning ben
  De allra flesta av oss har hårväxt på benen, vissa har mycket hår, andra mindre. Du måste själv avgöra vad du trivs med, och om du vill ta bort håret på benen eller inte. Det är vanligast att kvinnor tar bort håret på benen, men det börjar bli vanligare även bland män. Philips har metoder både för dig som vill ta bort hår på benen på ett snabbt och enkelt sätt, eller för dig som vill ta bort hår med långverkande resultat. Det är bara att välja vilken metod som passar dig bäst!

  Vilken hårborttagningsmetod passar dig bäst?

  Fråga chatboten!

  IPL – Intense Pulsed Light


  Passar dig som: Vill ta bort hår på benen med långvarig effekt. Kliniska tester visar att Lumea IPL reducerar hårväxten med över 75 % redan efter fjärde behandlingen. Om du upprepar behandlingen (var 4:e till 8:e vecka beroende på individuell hårväxt) håller sig benen släta och hårfria i upp till åtta veckor. IPL fungerar inte på väldigt mörk hudton eller på hårstrån som är ljusa, grå eller rödaktiga. Alla våra IPL-modeller kan användas på ansiktet (under ögonhöjd), på hela kroppen samt bikinilinjen.

  Så funkar det: Philips Lumea avger lätta ljuspulser mot hårrötterna. Ljuset absorberas av melaninet (pigmentet) i håret och omvandlas till ljusenergi (värme). Värmen stimulerar hårsäcken att gå in i en vilofas. Resultatet blir att håret faller av och återväxt förhindras, vilket leder till att mängden hår som växer ut gradvis minskar.

   

  Alla våra IPL-modeller fungerar utmärkt för att ta bort hår på benen.

  hårtborttagning vid bikinilinje

  Hårborttagning vid bikinilinjen

  läs mer om ipl

  Läs mer om IPL    

  se alla ipl

  Se alla våra IPL

  Epilering

   

  Passar dig som: Vill ta bort hår på benen med långvarig effekt. Att epilera bort hår fungerar på alla typer av hårstrån – korta, grova, fjuniga, ljusa eller mörka. Hårstråna på benen dras upp från roten vilket resulterar i silkeslen och hårfri hud i upp till fyra veckor. Philips Satinelle epilatorer har keramiska pincettplattor med mikroräfflor som drar upp även fina, korta hår. Alla modeller kommer med olika accessoarer som exempelvis trimmer eller skinstretcher för en skräddarsydd hårborttagning.

  Så funkar det: Roterande pincettplattor greppar tag i hårstråna och drar upp dem från roten. Första gången du epilerar kan det göra lite ont, men huden vänjer sig snabbt och det känns mindre och mindre ju längre du använt metoden. Alla epilatorer i Philips Satinelle går att använda i duschen, och det varma vattnet gör så att huden blir varm och porerna öppnas vilket lindrar epileringskänslan.

  läs artiklar om hårborttagning

  Läs artiklar om hårborttagning

  läs mer om epilering

  Läs mer om epilering    

  se alla ipilatorer

  Se alla våra epilatorer

  Rakning med Ladyshavers

   

  Passar dig som: Snabbt och enkelt vill ha lena, hårfria ben. Att raka benen är det vanligaste sättet att ta bort hår på benen. Fördelen är att det lätt och du får resultat direkt. När man rakar sig med rakhyvel kan man ibland få irriterad hud. Detta beror på att rakbladet kommer i direktkontakt med huden, vilket gör att man lätt får skärsår, ibland så små att man inte ser dem. Philips elektriska Ladyshavers är mer skonsamma för huden än vanliga rakhyvlar. Skyddande kuddar kring bladen samt ett patenterat hölje runt skärelementen gör att rakbladen aldrig kommer i direktkontakt med huden.

  Så funkar det: Ladyshavers är elektriska rakapparater som är anpassade för att användas både hela kroppen. Skärbladen är dessutom betydligt mer hållbara än på en vanlig rakhyvel. Philips SatinShave Ladyshavers fungerar även utan sladd och går att använda i duschen. Ladyshavers är ett perfekt alternativ för dig som gillar att raka benen men vill ha en metod som är mer skonsam för huden.

  läs artiklar om hårborttagning

  Läs artiklar om hårborttagning

  se alla ipl

  Se alla våra Lady Shavers

  BRL170

  Se SatinShave Prestige BRL170

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.