• Fördelar med Philips Shop

 • 30 dagars returgaranti

 • 2 års garanti

 • Gratis frakt från 850 SEK

1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Borsta tänderna rätt

  Borsta tänderna med eltandborste - En enkel guide 

  Varför ska jag använda eltandborste?

   

  Faktum är att tandläkare nästan uteslutande rekommenderar eltandborstar som det bästa sättet att förbättra munhälsan. Med en eltandborste får du en noggrannare, mer konsekvent och djupare rengöring än med en manuell tandborste. Trots detta använder fortfarande många manuella tandborstar – även fast att en eltandborste gör fler borströrelser per minut jämfört med vad en manuell tandborste gör på en hel månad.

  Hur ska du använda din eltandborste?

        hjärtsjukdomar?Naturlig blekning fungerar

   

   

  Det finns faktiskt en viss teknik för att få ut det maximala resultatet av din tandborste. Tandborsten ska vara i 45 graders vinkel mot tandytan, börja sedan borsta på insidan av tandraden, sedan tandradens utsida följt av tandradens tuggytor. Under 1 minut vardera, borsta övre och nedre tandraden med samma teknik och tänk på att hela tiden vara lätt på handen och låta eltandborsten göra jobbet. Om du gör detta noggrant räcker det med att borsta tänderna två gånger varje dag, en gång efter frukost, och en gång efter sista kvällsmålet. Det är viktigt att låta tänderna vila i minst 30 minuter efter att du borstat innan du äter något igen eftersom att de är lite känsliga efter tandborstningen. Det är vanligt att skölja med vatten efter en genomförd tandborstning - prova istället att endast ta lite vatten i munnen och skölj tillsammans med kvarbliven fluortandkräm. På så sätt har du fått fluorskydd på ställen som annars är svåra att komma åt.

  Varför Philips Sonicare?

   

  Philips Sonicare använder sig av den senaste teknologin i sina eltandborstar. Tidigare använde Philips den gamla varianten av eltandborste med ett runt borsthuvud. Nu har Philips eltandborstar istället en patenterad sonisk teknologi som rengör mer effektivt. De högfrekvent svepande rörelserna pressar in vatten mellan tänderna samt runt tandköttskanten vilket ger både vitare tänder och ett friskare tandkött.

  Upptäck eltandborstar från Philips Sonicare

  Philips eltandborstar

  Relaterade artiklar