Blu-ray Disc-spelare

  Blu-ray Disc-spelare

  Design och prestanda, rent definierade

  Njut av det mest realistiska HD-ljudet någonsin med den här aluminiumdesignen och de 7.1-kanaliga ljudutgångarna. Omvärdera hur du ser på Blu-ray-filmer med CinemaPerfect HD. Gör dig redo för Wi-Fi och titta på dina videor från datorn via DLNA. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

7000 series Blu-ray Disc-spelare

3D-uppspelning, WiFi-förberedd, Svart aluminium BDP7500B2/12 Hitta liknande produkter

Design och prestanda, rent definierade

 • Full HD 3D Ready* för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Full HD 3D Ready* för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Låt dig trollbindas av 3D-filmer i ditt eget vardagsrum på en Full HD 3D-TV. I aktiv 3D används den senaste generationens snabbväxlande skärmar för verklighetstroget djup och realism i fullständig 1 080 x 1 920-upplösning. När du tittar på bilderna genom specialglasögon, som är tidsinställda på att öppna och stänga höger och vänster lins synkroniserat med hur bilderna ändras, skapas Full HD 3D-tittarupplevelsen. Med fantastiska 3D-filmsläpp på Blu-ray får du ett brett och högkvalitativt urval. Blu-ray 3D-funktionen blir tillgänglig på det här systemet när du uppgraderar programvaran (gå till www.philips.com/blu-ray).

 • CinemaPerfect HD för tydligare och skarpare uppspelning av video

  CinemaPerfect HD för tydligare och skarpare uppspelning av video

  Philips CinemaPerfect HD Engine sätter en ny standard för klar och skarp videouppspelning. På ett intelligent sätt ger den mindre brus och skarpare bilder, så du får videobilder av högre kvalitet än någonsin. Videobrusreducering och suverän skalning minskar mängden brus som produceras när video komprimeras till MPEG-format. Den förbättrade färgbehandlingen ger skarpa, fylliga bilder på skärmen.

 • DivX Plus HD-certifierad för DivX-uppspelning i HD

  DivX Plus HD-certifierad för DivX-uppspelning i HD

  Med DivX Plus HD på din Blu-ray- och/eller DVD-spelare får du det senaste inom DivX-teknik, så att du kan spela upp HD-videor och filmer från internet direkt på din Philips-HDTV eller dator. DivX Plus HD har funktioner för uppspelning av DivX Plus-innehåll (H.264 HD-video med AAC-ljud i hög kvalitet i MKV-filer) och har dessutom funktioner för tidigare versioner av DivX-video upp till 1080p. DivX Plus HD, för en verklig digitalvideoupplevelse i HD.

 • Net TV för populära onlinetjänster på TV:n

  Net TV för populära onlinetjänster på TV:n

  Upplev ett rikt utbud av onlinetjänster med Net TV. Titta på filmer, bilder, information och underhållning och annat onlineinnehåll direkt på TV:n via Philips Blu-ray Disc-spelare när du vill. Anslut helt enkelt spelaren direkt till hemnätverket via en sladdansluten eller trådlös anslutning. Navigera och välj sedan det du vill titta på med TV:ns fjärrkontroll. Med Philips-menyn får du åtkomst till populära Net TV-tjänster, anpassade för TV-skärmen.

 • DLNA-nätverkslänk så att du kan njuta av foton och video från datorn

  DLNA-nätverkslänk så att du kan njuta av foton och video från datorn

  Med DLNA-nätverkslänken får du enkel åtkomst till personliga foton, musik, videor eller filmer på datorn eller hemnätverket. Ethernet-anslutningen (LAN) används med DLNA-protokoll, vilket garanterar att DLNA-certifierade produkter fungerar smidigt tillsammans. När du ansluter Blu-Ray Disc-spelaren till hemnätverket får du åtkomst till information från alla DLNA-certifierade enheter. En hel underhållningsvärld öppnar sig med en enkel knapptryckning med det intuitiva användargränssnittet, som är utformad för enkel bläddring.

 • Dolby TrueHD och DTS-HD MA för 7.1-surroundljud i HD

  Dolby TrueHD och DTS-HD MA för 7.1-surroundljud i HD

  Högupplöst DTS-HD-ljud och Dolby TrueHD ger bästa tänkbara 7.1-kanalsljud från Blu-ray-skivor. Det återgivna ljudet är nästan omöjligt att särskilja från det ursprungliga studioinspelningsljudet. Det innebär att du hör vad de som skapade musiken avsåg att du skulle höra. Med DTS-HD Master Audio och Dolby TrueHD får du den ultimata upplevelsen med ditt hemunderhållningssystem.

 • Hi-Speed USB 2.0 Link spelar upp video/musik från USB-flashenheter

  Hi-Speed USB 2.0 Link spelar upp video/musik från USB-flashenheter

  USB (Universal Serial Bus) är en protokollstandard som brukar användas för att sammankoppla datorer, kringutrustning och elektronisk utrustning. Enheter med Hi-Speed USB har en dataöverföring på upp till 480 Mbit/s, att jämföras med 12 Mbit/s hos vanliga USB-enheter. Om du har Hi-Speed USB 2.0 Link behöver du bara ansluta USB-enheten, välja film, låt eller bild och sätta igång.

 • EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  Tack vare EasyLink kan du styra flera enheter, som DVD-spelare, Blu-ray-spelare, soundbar-högtalare, hemmabio och TV-apparater, med en enda fjärrkontroll. Funktionen använder branschstandardprotokollet HDMI CEC för delning av funktionalitet mellan enheter genom HDMI-kabeln. Med en knapptryckning kan du styra alla dina anslutna HDMI CEC-kompatibla enheter samtidigt och kan enkelt utföra funktioner som viloläge och uppspelning.

 • 7.1-kanalsurroundljud för en suverän bioupplevelse

  7.1-kanalsurroundljud för en suverän bioupplevelse

  Få den bästa ljudupplevelsen med alla olika typer av innehåll. När du tittar på film får du ett fullständigt 7.1-surroundljud, så att du uppslukas i handlingen. När du lyssnar på musik, och det inte behövs något surroundljud, växlar systemet intuitivt över till 2.1-stereoljud, så att musiken återges på bästa sätt. Du kan självklart välja mellan de olika förinställda ljudlägena på din Blu-ray- och/eller DVD-spelare, allt från ren stereo eller 7-kanalsstereo till Dolby TrueHD och DTS Master Audio 7.1-surroundljud för den bästa HD-ljudupplevelsen.

 • WiFi-n-förberedd* för snabbare, vidare trådlösa prestanda

  WiFi-n-förberedd* för snabbare, vidare trådlösa prestanda
 • Pekkänsliga kontroller för smärtfri och enkel åtkomst

  Med en lätt tryckning på de beröringskänsliga knapparna registreras din inmatning. Nu behöver du inte trycka hårt på knapparna längre!

Visa alla specifikationer
 • Philips Wi-Fi USB-adapter WUB1110 krävs (säljs separat)
 • Mer information finns på www.philips.com/blu-ray

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av