corporate display

  C-Line

  Samarbeta smartare

  Gjord för företagsmiljöer


  Inspirera till en ny våg av produktivitet. Philips C-Line levererar avancerade företagsförbättrande funktioner som ger stöd åt ditt team så att de kan skapa på bästa möjliga sätt. Den här revolutionerande skärmen är utformad för framtidsfokuserade inställningar och kombinerar en platt design med en framsida i glas från kant till kant med multipekteknik och whiteboardläge.

  Stärk teamet

  De bästa idéerna dyker upp när allt känns naturligt. Philips C-Line är intuitiv på alla sätt och gör att ditt team kan tänka och samarbeta fritt.

  Håll smidigare möten med omedelbar trådlös och trådbunden anslutning från flera källor och en smidig pekskärm som gör alla brainstormingsessioner ännu smartare.

  Trådlös presentation – skärm för professionellt bruk

  Trådlöst presentationssystem


  Dela innehåll från valfri enhet trådlöst. Anslut upp till 64 enheter via ditt befintliga Wi-Fi-system eller använd interaktionsdongeln (tillbehör) för att ansluta enheter från externa nätverk. Visa upp till fyra flöden samtidigt för optimalt samarbete.

  Presentera med   fullständig kontroll

  Interaktiv whiteboard – skärmlösningar för företag

  Interaktiv whiteboard


  Inspirera till smidiga samarbeten med whiteboardläget. Aktivera den här funktionen för att förvandla skärmen till en tom duk som flera användare kan rita på med fingret eller särskilda skärmpennor. Allt på skärmen kan därefter skickas till din laptop eller föredragna enhet för enkel utskrift eller fildelning.

  Videokonferenser – skärm för kommersiell användning

  Videokonferenser


  Videokonferensprogramvara som är klar att användas gör privata gruppvideosamtal enklare än någonsin. Använd bara din egen kamera eller lägg till Logitech Meetup-paketet (tillval) för en allt-i-ett-lösning för ConferenceCam. 

  Banner för videokonferenser
  Interact – ikon

  Gör det möjligt för gäster och externa teammedlemmar att snabbt och säkert casta innehåll utan att ansluta till ditt företagsnätverk. Interact kan anslutas till alla USB- eller HDMI-portar för att tillhandahålla omedelbar trådlös anslutning till Philips C-Line. Ingen konfiguration eller extra programvara behövs – bara anslut och presentera.

  Philips-dongel – bild
  Dongel steg 1 – bild

  Aktivera IMD R-Sync-appen på din interaktiva mötesrumsskärm.

  Dongel steg 2 – bild

  Välj ”WiFi HDMI Tx pairing” på din interaktiva mötesrumsskärm i inställningarna.

  Dongel steg 3 – bild

  Tryck på sändarens huvudknapp i fyra sekunder. Huvudknappen lyser då konstant vitt.

  Dongel steg 4 – bild

  Ange ditt Wi-Fi-lösenord och tryck på ”hopparning”. Under hopparningen blinkar huvudknappen grönt och när hopparningen är klar lyser den grönt.

  Dongel steg 5 – bild

  När en grön lampa tänds är enheten redo att spegla.

  Ultra 4K – ikon

  4K Ultra HD


  Engagera din publik i alla ljusförhållanden. Philips C-Line är utrustad med en 4K UHD-skärm med antireflexglas för att säkerställa att innehållet förblir i fokus utan distraktioner. En smart kant-till-kant-design med IPS-teknik levererar verklighetstrogna färger och djupare svärta som kommer att uppskattas ur varje visningsvinkel.

  Revolutionera dina brainstormingsessioner


  Smartare brainstormingsessioner. Snabba resultat. Förstklassig pekteknik gör att du kan skriva, rita och skapa direkt på skärmen för optimerat samarbete som kan delas med teamet digitalt.

  Ditt   bästa val

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  I understand

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  I understand

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.