meet philips masthead

feb 07, 2022

Träffa Philips på SAMTIT 6-8 April

Besök oss på SAMTIT för att höra om Philips kliniska beslutsstöd inom patientövervakning

Beräknad lästid: 1-3 Minuter

Patientövervakning som möjliggör snabb, pålitlig och effektiv vård


Philips erbjuder en patientövervakningslösning baserad på Philips IntelliVue plattform. Lösningen är ett lättanvänt, intuitivt och skalbart system som kan hantera patientövervakningen allt ifrån en enstaka avdelning, till att vara en övergripande lösning för en hel region. Allt i ett och samma system. En regionsövergripande lösning möjliggör en sömlös övervakning för patienten. Dessutom samlas all data i ett och samma patientövervakningssystem.

 

För att uppnå full potential och optimal effektivitet med en patientövervakningslösning behöver rätt ramar och arbetsflöden finnas på plats. Förutom att leverera högkvalitativa tekniklösningar kan Philips erbjuda dedikerade IT- samt kliniska tjänster, som optimerar arbetsflödet.

 

Cybersäkerhet är en hög prioritet för vårdgivare över hela världen. Philips senaste lösningar i IntelliVue-familjen svarar på  dessa säkerhetsbehov med en rad funktioner. Philips har lång erfarenhet inom området och kan säkerställa högsta kvalitet. Läs mer på www.philips.se/healthcare.

 

Besök vår monter

Varmt välkommen att besöka oss på SAMTIT (monternummer G04:10).

 

Om SAMTIT: Riksföreningen ”Svensk Användarförening för Medicinsk Teknik och -IT” är en frivillig sammanslutning för all inom vården anställd personal som ansvarar för medicin-teknisk utrustning, IT och utbildning inom sina ansvarsområden. Den årliga SAMTIT Kongress fokuserar på att utbilda vårdspersonal, visa och ge kunskaper om nyaste produkter inom hälsovården.

 

Om evenemanget:

Evenemang: SAMTIT

Plats: Svenska Mässan & Gothia Towers, Göteborg

Datum: 6-8 april

Webbadress : https://samtit.nu/

Hashtag: #Samtit2022

Dela på sociala medier

Ämnen

Hälsoinformatik Nyhetsartikel

Författare

Lisa Pernbrink

Brand & Communications Manager

Business Marketing Health Systems, Philips Nordic

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.