Nyhetscenter | Sverige
vitalis image

maj 12, 2023

Träffa Philips på Vitalis – 23-25 maj

Besök oss på Vitalis för att höra om våra lösningar för framtidens vård och hur vi på Philips ser på digitalisering.

Beräknad lästid: 1-3 Minuter

Förenklar era patientflöden

Kliniska arbetsflöden är mycket komplexa och utan ett integrerat dataflöde kan de bli ineffektiva och till och med kontraproduktiva. Det finns många berörda parter och ömsesidiga behov, men patientens omvårdnad är det primära målet för alla. Det krävs dock mer än enbart samarbete inom hela sjukvårdsekosystemet för att allt ska fungera optimalt. Verkligt sammankopplad vård gör det möjligt för vårdgivare att fokusera på patienten i stället för tekniken.


Hjälper hela sjukvårdssystemet

Det är därför som vi på Philips betraktar sjukvården från flera olika perspektiv. Genom att koppla samman data, teknologi och människor, hjälper vi hela sjukvårdssystemet att fungera bättre. Detta gör vi med hjälp av lösningar som är utformade för att eliminera hinder som står i vägen för värdebaserad vård, för alla, i varje skede av patientflödet. Läs mer på www.philips.se/healthcare.


Besök vår monter

Varmt välkommen att besöka oss på VITALIS, monternummer: B08:20.

I vår monter kommer Philips bland annat att visa:

 

ePatch

En bärbar, liten hjärtmonitor som kontinuerligt mäter hjärtrytmsaktiviteten på distans under 14 dagar, ett så kallat långtids-EKG medan patienten lever sitt liv som vanligt. Genom ePatch långtids-EKG ges patienten snabbare utredning och vi minskar vårdköerna.

Läs mer: Philips ePatch | Philips Extended Wear Holter Monitor


ROCC

Philips Radiology Operations Command Center (ROCC) är vår virtuella lösning för bilddiagnostik inom radiologi, som sömlöst stöder ett arbetsflöde för MR och CT till ett gemensamt Command Center. Lösningen är regionsövergripande och möjliggör jämlik sjukvård.

Läs mer: Radiology Operations Command Center İ Philips Healthcare


ICCA

IntelliSpace Critical Care and Anesthesia (ICCA) är en avancerad lösning för kliniskt beslutsstöd och dokumentation. ICCA är specialiserat på den komplexa kritiska vårdmiljön, arbetar med andra digitala dokumentationssystem och har interoperabilitet som stöder patientdokumentation genom hela vårdens kontinuum. ICCA centraliserar och organiserar patientdata, inklusive inskrivningsdokument, vitala tecken, laborationer och journalanteckningar – för att sätta den kliniska informationen du behöver i centrum. 

Läs mer: Acute Patient Management Solutions I Philips Healthcare

 
Capsule

Capsule Medical Device Information Platform stöder proaktiv vård på alla sjukhusavdelningar, med fördelar för hela hälsosystemet. Capsule möjliggör att data aggregeras och presenteras i ett relevant sammanhang för patienten och därmed kan vårdgivare prioritera och samordna insatser mer effektivt och ändamålsenligt.

Läs mer: Capsule Medical Device Information Platform I Philips

Om VITALIS: Vitalis är Nordens ledande konferens och mässa kring eHälsa och framtidens vård och omsorg. Här möts drygt 5000 representanter ifrån kommun, landsting, privata vårdgivare, myndigheter, akademi och industri för kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och inspiration. Konferensprogrammet erbjuder ca 200 föreläsningar kring digitaliseringens möjligheter i upp till sju parallella spår och på utställningen visar runt 200 utställare produkter och tjänster inom området.

 

Om evenemanget:

Evenemang: VITALIS

Plats: Svenska Mässan Göteborg

Datum: 23-25 maj

Webbadress: https://vitalis.nu/

Dela på sociala medier

Ämnen

Bildledd behandling Nyhetsartikel

Författare

Lisa

Lisa Pernbrink

Philips Nordics

Brand & Communication

E-post: lisa.pernbrink@philips.com

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.