Nyhetscenter | Sverige
mdip pic slides

apr 11, 2024

Träffa Philips på SAMTIT 24-26 april 

Besök oss på SAMTIT för att lära dig mer om Philips plattformar och integrationer för patientövervakning

Beräknad lästid: 1-3 Minuter

Vi på Philips ser fram emot att visa dig exempel på integration med tredjepartsutrustning och våra centrala monitorer, PIC iX, under Samtit 2024.

 

Inom sjukvården kan det vara en utmaning när det gäller att hantera olika system för att få tillgång till aktuell eller historisk patientdata. Det förekommer även att vården inte bara behöver Philips monitoreringsdata, utan också information från icke-Philips-enheter exempelvis ventilatorer och infusionspumpar. Denna data kan visas på flera olika ställen, såsom på centrala monitorer, patientmonitorer, interna webbplatser eller mobila enheter.

 

Philips erbjuder olika lösningar för att hämta data från tredjepartsenheter och göra den synlig och användbar för vårdpersonalen. Det inkluderar anslutningar för Clinical Insights & Informatics, CI&I (tidigare känt som Capsule), MDIP och IHE LAN-drivrutin. Med CI&I-anslutningen kan vi erbjuda mer klinisk data än någonsin tidigare till vårdpersonalen, medan IHE LAN-drivrutinen ger ett effektivt sätt för validerade enheter att ansluta till PIC iX.

 

Vi på Philips arbetar även kontinuerligt med att implementera åtgärder för att säkerställa den nivå av cybersäkerhet som dagens sjukvård kräver. Med vår långa erfarenhet kan vi erbjuda flexibel arkitektur, innovativa lösningar och professionella tjänster inom detta område.

 

Kom och träffa oss på SAMTIT för att lära dig mer!

 

Läs mer på Patient Information Center iX (PIC iX) | Philips

Besök vår monter

Varmt välkommen att besöka oss på SAMTIT (monternummer H03:09).

 

Om SAMTIT: Riksföreningen ” Svensk Användarförening för Medicinsk Teknik och IT" är en frivillig organisation som samlar alla inom vården som har ansvar för medicinteknisk utrustning, IT och utbildning inom sina verksamhetsområden. Årligen arrangerar föreningen SAMTIT-kongressen, en viktig händelse som syftar till att utbilda vårdpersonal, presentera och dela kunskap om de senaste produkterna inom hälso- och sjukvården.

Om evenemanget:

Evenemang: SAMTIT

Plats: Svenska Mässan, Göteborg

Datum: 24-26 april

Webbadress: https://samtit.nu/

Hashtag: #Samtit2024

Dela på sociala medier

Ämnen

Patientövervakning Nyhetsartikel

Författare

Lisa

Lisa Pernbrink

Philips Nordics

Brand & Communication

E-post: lisa.pernbrink@philips.com

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.