1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  • Fördelar med Philips Shop

  • 30 dagars returgaranti

  • 2 års garanti

  • Fri frakt

  Multitrimmers

  Så ansar du din mustasch

  Tangorabatt, moppemusche eller handlebar – de flesta passar i något på överläppen. Men om man inte ansar sin mustasch så ser den snabbt väldigt ovårdad ut. Så: trimma, klippa eller raka? Här kommer Philips bästa tips på hur du håller efter din mustasch.

  Låt mustaschen växa


  Först och främst: ha tålamod! Låt mustaschen växa till sig till den längd du trivs med för att sedan böja arbetet med att trimma, klippa eller raka den så som du vill ha det. 

  Ansa mustaschen: trimma, klippa eller raka?


  Trimma mustaschen

  Att införskaffa sig en skäggtrimmer till det veckovisa arbetet med mustaschen är nästan ett måste. Med en skäggtrimmer kan du enkelt ansa din mustasch och se till att längd och linjer är perfekta. För att få till linjerna på bästa sätt är det bra att markera sidorna av mustaschen med en kam eller något annat verktyg och sen följa efter med din skäggtrimmer. Linjen mot läppen är lättare och där är grundregeln att mustaschens hårstrån inte ska sticka över.

   

  Philips Multigroom series 7000 är perfekt för trimningen av mustaschen. Med den får du 18 verktyg i en maskin som passar till mustascher av alla olika längder. Stubb, skarpa kanter eller detaljerad styling spelar ingen roll. Den kan även användas i duschen och upp till hela 5 timmar utan laddning.

  Klippa mustaschen

   

  En sax kan vara ett bra komplement till din Philips Multigroom series 7000. Ibland finns det lägen då man inte orkar ta fram rakapparaten och ibland får enstaka hårstrån för sig att växa dubbelt så fort, eller åt ett helt annat håll. Då funkar en sax perfekt att ta bort ströhårstrån och klippa till kanterna med.

  Raka mustaschen

   

  Blev det för varmt med mustasch? Märkte du att det inte alls passar dig? Eller är det helt enkelt riktigt, riktigt kortklippt som är din favoritstil? Då funkar Multigroomserien, eller en helt vanlig rakapparat, från Philips perfekt. Några olika längdinställningar på kammarna är såklart bra att ha och se till att den är vattentät om du gillar att raka dig i duschen. Sen är det bara att välja rätt längd och köra.

  Dagliga arbetet med din mustasch

   

  Att ta hand om sin mustasch och ge den lite kärlek då och då är det allra viktigaste. Putsa med rakapparaten, ta bort utstickande hårstrån och se till att den inte växer för långt. Varje dag, eller åtminstone några gånger i veckan, bör du dock:

   

  1. Tvätta bort matrester och smuts ur mustaschen för att hålla den fräsch och ren. 
   

  2. Kamma till och styla mustaschen så att den håller sin form.
   

  3. Mjuka upp mustaschen med lite skäggolja. Precis som skägget blir mustaschen torr om man inte tar hand om den.

   

  Med de här tipsen i bagaget har du allt du behöver för att odla upp och ta hand om din mustasch. Klicka dig vidare här för att se hela Philips utbud av multitrimmers och hitta din perfekta mustasch-match!

  Relaterade produkter

  • Multigroom series 7000 18-i-1, grooming kit för ansikte, hår och kropp

   Multigroom series 7000 18-i-1, grooming kit för ansikte, hår och kropp

   Visa produkt
  • Multigroom series 5000 11-i-1, grooming kit för ansikte, hår och kropp

   Multigroom series 5000 11-i-1, grooming kit för ansikte, hår och kropp

   Visa produkt

  Läs mer om Philips Multitrimmers

  Relaterat

  • Manscaping i de nedre regionerna: så här trimmar du håret där nere

   Manscaping i de nedre regionerna: så här trimmar du håret där nere

  • Så trimmar och klipper du ögonbrynen som kille

   Så trimmar och klipper du ögonbrynen som kille