1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  • Fördelar med Philips Shop

  • 30 dagars returgaranti

  • 2 års garanti

  • Fri frakt

  Produkter

  Philips Gröna Produkter

  Våra val idag formar framtiden

  Philips Gröna produkter är utformade för att erbjuda en betydande miljöförbättring i ett, eller fler gröna fokusområden: Energi, Förpackningar, Kemikalier, Vikt och Material, Cirkulärekonomi och Livslängd. Visste du att Philips rankas # 1 på Fortune's Change the World " Sustainability All Stars " -lista? *

  EcoDesign

  Våra sex viktiga gröna fokusområden för förbättrad miljöprestanda:

  Energi

  Energi

  Energiförbrukning är ofta den enskilt viktigaste faktorn för att avgöra en produkts miljöpåverkan på livscykeln. Genom att förbättra produktens energieffektivitet kan vi minska dess energiförbrukning och koldioxidavtryck.
  Förpackningar

  Förpackningar

  Lätt- och lågvolymförpackning som är tillverkade av återvunnet material och/eller biobaserat, biologiskt nedbrytbart material samt förbättrad återvinningsbarhet för förpackningar hjälper till att minimera resursförbrukningen och miljöpåverkan under hela förpackningens livscykel.
  Refurbished products save money

  Kemikalier

  Produkter tillverkas med hjälp av en rad ämnen, av vilka vissa kan påverka miljön. Genom att minimera eller eliminera användningen av farliga ämnen kan vi minska våra produkters miljöpåverkan.
  Livstid

  Livslängd

  Förlängning av en produkts användbara livslängd minskar resursförbrukningen och transportutsläppen i samband med införandet av nya produkter.
  Refurbished products high quality support

  Vikt och material

  Genom att minska mängden material vi använder kan vi använda färre resurser och mindre energi under tillverkning och/eller transport. Även materialval - t.ex. ädelmetaller, biobaserade, biologiskt nedbrytbara material - kan ha en positiv eller negativ miljöpåverkan.
  Cirkulärekonomi

  Cirkulär ekonomi

  Cirkuläre konomi beräknas genom att bedöma miljöprestanda under flera livscykler. Uppgradering, service, reparation, reservdelar, ökning av återvunnet innehåll och återvinningsbarhet - alla bidrar till att minska resursförbrukningen.

  Våra mest populära Gröna produkter

  Cirkulär ekonomi

  På Philips investerar vi i utveckling av grön teknik och hjälper därmed våra kunder att bidra till en sundare värld genom att välja miljövänliga produkter. 
  hållbarhetsvideo

  Lär dig mer om Philips mission mot ett mer hållbart samhälle

  Vårt ansvar  för miljön
  Innovativt arbete som gör skillnad
  Hållbar produktutveckling