1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Philips support

  Hur ansluter jag till min Philips Avent-babyvakt?

  Publicerad på 31 August 2022
  Läs följande riktlinjer för att få reda på hur du ansluter till Philips Avent-babyvakten.

  Vilka typer av Wi-Fi-router är Philips Avent ansluten babyvakt kompatibel med?

  Philips Avent ansluten babyvakt är kompatibel med alla 2,4 GHz Wi-Fi-routrar och det är det enda spektrum som produkten är kompatibel med i nuläget.
   

  Fungerar Philips Avent ansluten babyvakt utan Wi-Fi?

  Ja, Philips Avent ansluten babyvakt har en särskild 4,3 tum stor färgdisplay som gör det möjligt för föräldrar att ha uppsikt över sitt barn hemma utan att ansluta till Wi-Fi.
   

  Vad är sekretessläget på min Philips Avent ansluten babyvakt?

  Med sekretessläget kan du tillfälligt inaktivera kamerans livefeed till appen. Du kan fortfarande övervaka ditt barn från föräldraenheten i det valda läget. Om du vill aktivera sekretessläget trycker du på knappen för läge och känslighet, väljer sekretessläget och aktiverar det. 
   

  Måste jag para ihop babyenheten och appen igen om jag vill ansluta babyvakten till en annan mobil enhet?

  Endast ett administratörskonto har behörighet att användas med babyvakten, så parkoppling behövs bara en gång för administratörskontot. Det är dock möjligt att ansluta babyvakten till någon annans mobiltelefon. Om du vill dela samma åtkomst med någon annan använder du samma administratörskonto för att logga in på appen. Om du konfigurerar appen på en annan enhet med ett annat inloggningskonto inaktiveras automatiskt den tidigare anslutna användaren. Om du inte vill att den andra personen ska ha fullständig åtkomstbehörighet bjuder du in hen att logga in som gästanvändare. En gästanvändare har vissa rättigheter/begränsningar. Gästanvändarkontot kan inte komma åt push-meddelanden, ändra kontot eller röstinspelning.

  Hur många personer kan titta på videolivestreamen från Philips Avent ansluten babyvakt samtidigt?

  Upp till tre personer från appen och en från föräldraenheten kan ansluta till babyvakten samtidigt. Du kan dela videon från babyvakten med andra genom att skicka en inbjudan till dem.
   

  Jag har tappat bort min smartphone. Hur förhindrar jag att främlingar får åtkomst till min Philips Avent-babyvakt?

  Logga in på appen från en annan smart enhet och radera ditt konto. Om du är den enda administratören kopplas alla gästanvändare av appen bort från babyvakten. Du kan även återställa babyvakten för att inaktivera alla anslutningar till enheten du har tappat bort. Tryck på på/av-knappen på babyenheten i tio sekunder för att återställa.
   

  Fungerar Philips Avent ansluten babyvakt i svagt ljus?

  Ja, Philips Avent ansluten babyvakt aktiverar automatiskt mörkerseende av hög kvalitet så att du kan se ditt barn i mörker.
   

  Informationen på den här sidan gäller för följande modeller: SCD921/26 , SCD923/26 .

  Kontakta Philips

  Vi hjälper gärna till

  Letar du efter något annat?

  Upptäck alla alternativ för Philips support

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.