Viktig information om säkerhetsmeddelandet angående vissa Philips Respironics sömn- och andningsapparater Läs mer
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Viktig information om säkerhetsmeddelandet angående vissa Philips Respironics sömn- och andningsapparater Läs mer
1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Så får du naturligt vitare tänder

  Så får jag naturligt vitare tänder

   

  Barn och ungdomar har oftast en naturligt vit emalj på tänderna, men desto äldre vi blir desto mer får våra tänder vara med om, och det är svårt att behålla ett naturligt vitt leende. Det som upplever som fläckar och missfärgningar är beläggningar som lägger sig ovanpå emaljen. Det finns faktiskt eltandborstar som faktiskt putsar bort fläckar och ger synbart vitare tänder, men även det du äter kan ha påverkan på hur vita tänderna ser ut.

  Maten som gör dina tänder vita

  Naturlig blekning fungerar

   

   

  Mat och dryck är avgörande faktorer för munhälsan. Söt eller syrlig mat är känd för att försvaga tandemaljen, vilket kan leda till sönderfall eller hål. Rödvin, kaffe, te och läsk kan vara frestande, men är bäst att dricka i måttliga mängder. Men det finns även mat som faktiskt hjälper till att göra tänderna vitare.

   

  Vissa saker som vi stoppar i oss hjälper oss faktiskt att få vitare tänder. Det finns gott om mat som hjälper till att bleka tänderna på ett naturligt sätt, och de är lika goda som ohälsosamma livsmedel. Äpplen, ananas, russin, ost, nötter, jordgubbar och broccoli hjälper alla till att hålla leendet trevligt och vitt, plus att de också är goda.

  Borsta tänderna

   

  Det är viktigt att borsta tänderna två gånger om dagen, i minst två minuter varje gång. Detta avlägsnar allt plack som byggts upp på tänderna under dagen och hjälper till att minska missfärgning. Att använda en eltandborste som Philips Sonicare är ett fantastiskt sätt att garantera att du får ut det mesta ur tandborstningen.

  Upptäck eltandborstar från Philips Sonicare

  Philips eltandborstar

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.