1
TV-apparater

Philips TV, ljud

Upplev varje detalj

Våra TV-apparater med bäst ljud

Ljud från
Bowers & Wilkins 

 

En exklusiv högtalardesign av den legendariska högtalartillverkaren Bowers & Wilkins ger fantastiskt verklighetstroget ljud. En integrerad subwoofer, diskanthögtalare och fullregisterhögtalare ger djup och väldefinierad bas, tydlig dialog och kristallklara höga frekvenser. Även vid låg volym.

En spännande kombination

Våra TV-apparater blir mer och mer minimala, men ljudet förblir expansivt.
Förbättrad ljudkvalitet och tydlighet

Hör varje viskning

 

Diskanthögtalare ger klarhet i höga toner – glas som splittras, fågelkvitter och fallande regndroppar. Riktningen för högfrekventa ljud styrs kontrollerat, vilket försäkrar bra ljud i hela rummet.

TV med bra ljud | Tydlig dialog

Hör varje ord

 

Woofern på din Philips TV sköter mellanregister och lägre frekvenser. Ljudet låter som att det kommer från TV:ns centrum och dialogen hörs med kristallklart ljud. Det du hör och det du ser är perfekt matchat.

Inbyggd subwoofer | Förbättra ljudet för din TV

Hit med basen              

 

Sub-woofers återger extremt låga frekvenser. Filmexplosioner mullrar. Motorer dånar. Musikframträdanden känns underbart fylliga, med djupa bastoner och kraftfulla trummor.

Ljudkonfigurationen varierar beroende på TV:n. Kontrollera TV:ns produktspecifikationer.
Stående Väggmonterad

Varje detalj är viktig  

 

En TV från Philips är utformad för att leverera en fantastisk ljudupplevelse – oavsett var du placerar den. Under installationen uppmanas du att välja förkonfigurerade ljudinställningar som optimerar din TV beroende om den sitter på väggen eller på ett stativ. Om du flyttar TV:n är det enkelt att ändra inställningarna via huvudmenyn.

De bästa TV-apparaterna för ljud

  Mer om Philips TV    

OLED TV
Mer äkta blir det inte

Ambilight
Låt dig uppslukas av det innehåll du älskar

Smart TV
Innehåll på ditt kommando