1
TV-apparater

Philips TV, ljud

Upplev varje detalj  

TV:n med bäst ljud

OLED 9-serien

Eisa If
  • OLED-TV. Mer äkta blir det inte.
  • Philips P5-processorn. Perfekta resultat, oavsett källa.
  • Bredbildsskärm för dina öron. Ljud inställt av ljudfantaster.

Fylligt TV-ljud.
Ilningar längs ryggraden.

 

Den fantastiska bildkvaliteten hos Philips TV-apparater kombineras med fylligt ljud för att leverera en riktigt bra upplevelse. Upplev klart, nyanserat tal, djup basgång och rumslig framtoning oavsett om du är uppslukad av en actionfilm eller streamar en livekonsert.

En spännande kombination

Våra TV-apparater blir mer och mer minimala, men ljudet förblir expansivt.
Förbättrad ljudkvalitet och tydlighet

Hör varje viskning

 

Diskanthögtalare ger klarhet i höga toner – glas som splittras, fågelkvitter och fallande regndroppar. Riktningen för högfrekventa ljud styrs kontrollerat, vilket försäkrar bra ljud i hela rummet.

TV med bra ljud | Tydlig dialog

Hör varje ord

 

Woofern på din Philips TV sköter mellanregister och lägre frekvenser. Ljudet låter som att det kommer från TV:ns centrum och dialogen hörs med kristallklart ljud. Det du hör och det du ser är perfekt matchat.

Inbyggd subwoofer | Förbättra ljudet för din TV

Hit med basen              

 

Sub-woofers återger extremt låga frekvenser. Filmexplosioner mullrar. Motorer dånar. Musikframträdanden känns underbart fylliga, med djupa bastoner och kraftfulla trummor.

Ljudkonfigurationen varierar beroende på TV:n. Kontrollera TV:ns produktspecifikationer.

Ljud från
Bowers & Wilkins 

 

Du kommer att häpna. Philips 903 OLED TV kan stoltsera med ljudet från de legendariska audioexperterna Bowers & Wilkins. Exklusiv högtalardesign ger fyllig bas och kristallklar detaljrikedom. När bildkvalitet på den här nivån får matchande ljud är resultatet trollbindande.

 

Se vår partnerskapsresa

Kompakt TV. Stort ljud.  

 

Philips 5863-serien Full HD smart TV från Philips är perfekt som sekundär TV för musik- och spelälskare. Den har en 16W Bluetooth-högtalare som slår över sin matchvikt.

Rekommenderat pris: 3 995,00 kr
Stående Väggmonterad

Varje detalj är viktig  

 

En TV från Philips är utformad för att leverera en fantastisk ljudupplevelse – oavsett var du placerar den. Under installationen uppmanas du att välja förkonfigurerade ljudinställningar som optimerar din TV beroende om den sitter på väggen eller på ett stativ. Om du flyttar TV:n är det enkelt att ändra inställningarna via huvudmenyn.

De bästa TV-apparaterna för ljud

  Mer om Philips TV    

OLED TV
Mer äkta blir det inte

Ambilight
Låt dig uppslukas av det innehåll du älskar

Smart TV
Innehåll på ditt kommando