1
TV

Philips TV, ljud

Se hur läckert ljud kan vara

Omslutande ljud i hemmet

 

Allteftersom våra TV blir allt mer minimalistiska arbetar vi för att se till att ljudet förblir omfångsrikt. Så när du lyssnar på en ny låt, tittar på en film eller spelar ett pulshöjande spel kan du njuta av dynamiskt och detaljrikt ljud.

Philips TV, ljud, multiringteknik

Multiringteknik

 

Vår smarta Multiple Ring-teknik gör det möjligt med större rörelse av högtalarelementet för att skapa ett fylligare, klarare ljud med mycket bas - vilket är anmärkningsvärt när man betänker hur elegant tunna våra TV är.

Philips TV, naturligt ljud

Naturligt ljud.

 

När högtalarna står ute i det fria når varje ljudvåg ditt öra direkt, utan att något kommer i vägen. På så sätt får du klara röster och skarpare, naturligare toner. Så sant som det var sagt, ibland är det bättre med mindre.

Synligt ljud

 

De framåtriktade högtalarna som genererar påtagligt tydliga rösttoner är utformade för att producera imponerande ljudkvalitet utifrån små dimensioner. Dessutom är de en fröjd för ögat.

Spotify Connect

 

Dina Smart-TV-högtalare är konstruerade för att skapa fantastiskt ljud. Så låt oss använda dem på bästa sätt. Med Spotify Connect är det bara att trycka på play-knappen på din Spotify-app och dina favoritlåtar börjar spelas upp på TV:n.

Dags att socialisera

Facebook

 

Gilla vår officiella Philips TV Facebook-sida och ta del av de senaste nyheterna, tipsen och uppdateringarna.

YouTube

 

Se våra senaste kortfilmer, samarbeten och officiella meddelanden nu.

Instagram

 

Dela dina tankar om Ambilight med oss med #Ambilight @philipstelevision

*TV-modellerna och specifikationerna som visas är landsspecifika och kan variera

**Android™, Google™, Google Play™, YouTube™ och andra märken är varumärken som tillhör Google Inc.