Handdammsugare

  Handdammsugare

  Den första Mini Vac med antiallergifunktioner från Philips

  Det här är den första Mini Vac som har ett HEPA-filter som fångar upp även de minsta dammpartiklarna. De högeffektiva nickelmetallhydridbatterierna ger rengöringsprestanda som varar länge. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Den första Mini Vac med antiallergifunktioner från Philips

Med hög NiMH-effekt och HEPA-filtrering

 • Grönt NiMH-batteri, prestanda som räcker längre

  Grönt NiMH-batteri, prestanda som räcker längre

  NiMH-batterier (nickelmetallhydrid) är miljövänliga batterier. Det innebär att de inte innehåller några mycket giftiga element, vilket gör dem bättre för miljön. Dessutom har NiMH-batterier effekt som varar längre och som garanterar prestanda över tid.

 • HEPA-filter som fångar upp små dammpartiklar

  HEPA-filter som fångar upp små dammpartiklar

  HEPA-filtret gör att små dammpartiklar och mikroskopiska organismer stannar kvar i dammbehållaren.

 • Enastående tyst

  Enastående tyst

  Philips Mini Vac, med sin kraftfulla motor, är enastående tyst tack vare den speciella strömlinjeformade designen. Den behagliga ljudnivån gör att du kan städa hemmet när du vill.

 • Munstycke som tas av i ett steg, kan maskindiskas

  Munstycke som tas av i ett steg, kan maskindiskas

  Philips Mini Vac är enkel och snabb att tömma och hygienisk att rengöra. Philips Mini Vac har ett munstycke som enkelt kan tas av i endast ett steg, så du kan tömma Mini Vac utan att röra vid smutsen. När munstycket behöver rengöras diskar du det enkelt i diskmaskinen. På så sätt har du alltid en fläck- och smutsfri Mini Vac till hands.

 • Cykloniskt luftflöde och filtreringssystem i två steg

  Cykloniskt luftflöde och filtreringssystem i två steg

  Philips Mini Vacs cykloniska luftflöde gör att smutsen roterar på insidan vilket ger optimal, hög sugeffekt och rengöringsprestanda som varar länge. Filtreringssystemet i två steg gör att smutsen inte kan komma ut igen när den väl sugits upp. Det första filtret blockerar den mesta smutsen medan det veckade andra filtret håller kvar finare dammpartiklar.

 • Borstmunstycke, fogmunstycke och böjbart fogmunstycke

  Borstmunstycke, fogmunstycke och böjbart fogmunstycke

  Philips Mini Vac levereras med ett antal tillbehör som gör alla uppgifter enkla. Det mjuka borsttillbehöret är skonsamt på ömtåliga ytor och med det böjbara fogmunstycket kan du göra rent även på svåråtkomliga ställen.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av