In-vitro DiagnosticsGör in vitro diagnostik
direkt på patienten

Kontaktinformation

* Detta fält är obligatoriskt

Kontaktuppgifter

*
*
*

Företagsinformation

*
*
*
*
*
*
*

Förfrågningsuppgifter

Genom att specifiera anledningen till att du kontaktar oss, kan vi ge dig en bättre service
*
*
*

In-vitro Diagnostics

När in vitro-diagnostiken flyttas närmare patienten kan du ge den bästa möjliga vården, till en mindre kostnad. Vi vill hjälpa dig att fatta medicinska beslut, oavsett var patienten är, i hemmet eller på sjukhuset, så att du snabbt kan fastställa rätt behandling.

Produkter för in vitro-diagnostik

Minicare Family

Minicare I-20

Akutvård

 

  • Minicare I-20* för akutvårdsmiljöer
  • Resultat med laboratoriekvalitet inom 10 minuter
  • Fatta beslut på plats
  • Förbättra patientflödet och effektiviteten

 

Mer

Near patient blood testing – ready where  you are

Blodtest – när du behöver den

 

Philips Minicare är en serie med innovativa patientnära system som har utvecklats för att göra blodtestning enkel direkt på patienten. Enheterna är enkla att använda, även av personal som inte hanterar teknik ofta, och de har inbyggda kvalitetskontroller för att leverera konsekventa resultat. Oavsett var dina patienter är – på akutmottagningen, hemma och får övervakad kemoterapi eller behöver neonatalvård – kan Philips Minicare leverera korrekt diagnostikinformation från endast en droppe blod. Patientnära testning gör även att ni kan tillhandahålla en mer patientfokuserad vårdprocess.

Lab comparable results within minutes, from a finger prick of blood

Resultat med laboratoriekvalitet inom några minuter med ett stick i fingret

In vitro-diagnostiktestning kräver färre steg och förbättrar din arbetssituation när du behandlar dina patienter. Med Minicare behöver du inte längre skicka blod till labbet eller vänta en timme på resultaten. Oavsett var dina patienter är kan du vara med dem. Alla produkter i Minicare-serien kan leverera högkvalitativa resultat som kan jämföras med laboratoriets inom några minuter, med endast ett stick i fingret, och kräver lite eller ingen kvalitetskontroll.
Fast, accurate results to improve workflow  efficiency

Snabba och korrekta resultat förbättrar arbetsflödets effektivitet

Minicare-systemen passar lätt in i det befintliga arbetssättet så att du kan effektivisera arbetsflödet. Enheterna kan ansluta till sjukhusets och labbets system så att alla kan få omedelbar tillgång till uppdaterad information. Du och din personal får däremd mindre stress. Samtidigt som ni kan arbeta bättre och effektivare och patienterna blir nöjdare och mindre oroliga.
Greater confidence in making on-the-spot  decisions

Fatta säkrare beslut på plats

Snabb, korrekt och patientnära testning gör att du kan fatta säkrare beslut, fortare. Oavsett var du är kan du förbättra patientens förutsättningar, samtidigt som du använder resurser på ett effektivare sätt. På akutmottagningen kan du säkrare, enklare och snabbare skriva ut vissa patienter snabbare och se till att andra får behandling tidigare. Vissa patienter behöver kanske inte ens besöka sjukhuset längre, vilket frigör knappa resurser. Med Minicare kan du fjärrövervaka patienters tillstånd i deras hem och snabbt fatta beslut om deras förlopp.
Working together with collaborators to improve  patient outcomes

Samarbete för att förbättra patienternas prognos

 

Vi på Philips utvecklar våra egna produkter, men vi samarbetar även med andra hälso- och sjukvårdsföretag för att kunna utnyttja Minicare-tekniken fullt ut. Vår vision är att samarbeta med partner för att utveckla Minicare-plattformen så att vi kan skapa ett så brett sortiment av patientnära lösningar som möjligt. Tillsammans med våra partner arbetar vi på en serie med specifika blodtester som i slutändan ska kunna ge läkare korrekt diagnostikinformation på plats.

Quotation mark

Användning av enheter för patientnära testning för in vitro-diagnostik i en rad olika hälso- och sjukvårdsmiljöer, är en av banbrytande möjligheter för att förbättra patientvården, samtidigt som det säkerställer hälso- och sjukvårdssystemets hållbarhet.”

 

Per Venge, professor i klinisk kemi vid Institutionen för medicinska vetenskaper, Uppsala universitet

* Produkten finns i endast utvalda länder. Kontrollera med din lokala Philips-representant för tillgänglighet.