1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  • Fördelar med Philips Shop

  • 30 dagars returgaranti

  • 2 års garanti

  • Fri frakt

  Trimning för män

  Raka håret på bröstet – mobil

  Så här rakar du håret på bröstet

  1–2 minuter läsning + vanliga frågor
  Oavsett om ditt mål är en prydligare look eller en renrakad stil är det ganska enkelt att raka bort håret på bröstet. Här är fem steg som tar dig från hårig till hårlös på ungefär 30 minuter.

  Så här trimmar eller rakar du håret på bröstet

   

  Kom ihåg att du kan snygga till håret på bröstet utan att raka helt rent. Många väljer att trimma lite lätt. Oavsett vad du föredrar ska du använda en trimmer med flera längdinställningar för att skapa en naturlig övergång från de områden du vill ha hår på till de områden som du inte vill ha det på. Glöm inte att kolla i spegeln med jämna minuters mellanrum, det är lätt att bli för ivrig och ta bort mer än vad du tänkt. 

  Steg 1

  Innan du trimmar eller rakar bort hår på bröstet måste du förbereda dig. Det innebär att du ska ta en snabb dusch, torka av dig och kamma igenom håret för att få bort eventuella tovor.

  Steg 2

  Sedan bestämmer du hur du ska trimma håret på bröstet. Sätt gränser: bestäm var du vill ha hår och var du inte vill ha det. Sikta på symmetri för en prydlig look, eller gör inte det - du bestämmer!
  Heltäckande trimning

  Steg 3

  Gör en heltäckande trimning. Klipp ned allt hår till en längd som du är nöjd med. Börja sedan raka de områden där du inte vill ha något hår. Raka mot hårstrånas växtriktning. Om du behåller en del hår ska du se till att du lämnar en kant med medellångt hår mellan det här och de slätrakade områdena.

  Steg 4

  När du är klar sköljer du av bröstet med kallt vatten, torkar torrt och smörjer in med en lotion som är utformad för att lugna huden efter rakning.

  Steg 5

  Anpassa din duschrutin. Detta är för allmänt underhåll. Nu när du vet hur du rakar bröstet ska du komma ihåg att exfoliera regelbundet för att förhindra inåtväxande hårstrån och rakirritation.

  Vanliga frågor om att raka håret på bröstet

  Hitta din stil

  Det finns inga regler när det gäller hår på bröstet. Uttryck dig med en behåring som passar dig. Kör på full behåring om du trivs bäst med det, eller välj att trimma om du inte känner dig lika bekväm med kroppshåret. Det bästa med hår? Det växer ut igen!

  Relaterade produkter